Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Esiyle sorunolan tek ben miyigim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Husnıyeeee" data-source="post: 264886" data-attributes="member: 1837"><p>İlk öncelikle merhaba canım benim kızımın adı da Asel mina 6 aylık olacak bebeğim, neyse geleyim sadette rabbim yardımcın olsun çok kötü bi durum bende kaçarak evlendim ama çok şükür siddet vs şeyler yaşamadım ama yaşamayacağım anlamına da gelmez ama ben biraz eşime dik başlıyım tehdit ediyorum giderim gelmem yaparım çocuğu göstermem etmem diye biraz dize geliyor böylelikle dize gelmese gerçekten giderim bakmam bile arkama yanlış anlama ben yok benim çocuğum babasız büyümesin bilmem ne olmasın diye düşünenlerden değilim ben de babasız büyüdüm babasız buyunce bişey olmuyor yani ha var ha yok o yüzden ailen seni düşünseydi senin yanında olurdu sen teksin anlıyor musun çocuğun var sadece devlettine şığın biraz kendini topla derim çünkü bu tramvaları ne eşin ne de senin ona yaşatmaya hakkınız yok yazık o bebeğine de sen de iyi değilsin biliyorum ama düşünmek yerine harekette geç ailene söyle olmadı devlette sığın bu hayatta bir daha gelmiyoruz gelemeyeceğiz de sana vurduğu eller kırılsın kocanın. Rabbim kocanın kalbini yumuşatsın canım ne diyim umarım seni Kırıcak bişey yazmamışımdır</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Husnıyeeee, post: 264886, member: 1837"] İlk öncelikle merhaba canım benim kızımın adı da Asel mina 6 aylık olacak bebeğim, neyse geleyim sadette rabbim yardımcın olsun çok kötü bi durum bende kaçarak evlendim ama çok şükür siddet vs şeyler yaşamadım ama yaşamayacağım anlamına da gelmez ama ben biraz eşime dik başlıyım tehdit ediyorum giderim gelmem yaparım çocuğu göstermem etmem diye biraz dize geliyor böylelikle dize gelmese gerçekten giderim bakmam bile arkama yanlış anlama ben yok benim çocuğum babasız büyümesin bilmem ne olmasın diye düşünenlerden değilim ben de babasız büyüdüm babasız buyunce bişey olmuyor yani ha var ha yok o yüzden ailen seni düşünseydi senin yanında olurdu sen teksin anlıyor musun çocuğun var sadece devlettine şığın biraz kendini topla derim çünkü bu tramvaları ne eşin ne de senin ona yaşatmaya hakkınız yok yazık o bebeğine de sen de iyi değilsin biliyorum ama düşünmek yerine harekette geç ailene söyle olmadı devlette sığın bu hayatta bir daha gelmiyoruz gelemeyeceğiz de sana vurduğu eller kırılsın kocanın. Rabbim kocanın kalbini yumuşatsın canım ne diyim umarım seni Kırıcak bişey yazmamışımdır [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Esiyle sorunolan tek ben miyigim