Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Fikirlerinize ihtiyacım var
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="AYŞENUR🦋" data-source="post: 407372" data-attributes="member: 3155"><p>Zeytinin çiğidini çıkarıp 2 ye bölüyorum öyle veriyorum canım. Yumrtanın sarısına da beyazı nada alerjisi yok kayranın biraz üzerine nane serpip biraz zeytinyağı ve limon ile karıştırıyorum öyle ekmek bandırarak yada çatalla normal veriyorum ezerek.uyku konusu da canım sallamak yerine ilk önce güzelce karnını foyur sonrs yerine bırak gerekirse sende onun yanına uzan. Sonra ağlarsa kucağına al sakinleştir bu süreç 1 2 saat bulabilir.sürekli sakinleştir ve tekrar yerine koy hiç bir sallama işlemş yapma ama beşikte bile sallama. En son pes edip uyuyacak emin ol. Ben intagramdan bir çok anneden ve ebelerden gördüm çokta faydalı. Sadece biraz zaman alabiliyor ama her gpn sallamaktansa 2 3 gün boyunca sabredip 4. Gün kendi uyumasını sağlayabilirsin. Senin açından da iyi olur.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AYŞENUR🦋, post: 407372, member: 3155"] Zeytinin çiğidini çıkarıp 2 ye bölüyorum öyle veriyorum canım. Yumrtanın sarısına da beyazı nada alerjisi yok kayranın biraz üzerine nane serpip biraz zeytinyağı ve limon ile karıştırıyorum öyle ekmek bandırarak yada çatalla normal veriyorum ezerek.uyku konusu da canım sallamak yerine ilk önce güzelce karnını foyur sonrs yerine bırak gerekirse sende onun yanına uzan. Sonra ağlarsa kucağına al sakinleştir bu süreç 1 2 saat bulabilir.sürekli sakinleştir ve tekrar yerine koy hiç bir sallama işlemş yapma ama beşikte bile sallama. En son pes edip uyuyacak emin ol. Ben intagramdan bir çok anneden ve ebelerden gördüm çokta faydalı. Sadece biraz zaman alabiliyor ama her gpn sallamaktansa 2 3 gün boyunca sabredip 4. Gün kendi uyumasını sağlayabilirsin. Senin açından da iyi olur. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Fikirlerinize ihtiyacım var