Sorum var Fikri olan yazabilirimi?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sarı papatya tarafından oluşturulan Fikri olan yazabilirimi? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 108 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Fikri olan yazabilirimi?
Konbuyu başlatan Sarı papatya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan senaa

Sarı papatya

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar mayıs ayından bu yana çocuk deniyorum 2 kez kimyasal gebelik geçirdim her ay hamile olduğumu öğreniyorum ama düşüyor sadece 1 ay olmadı oda vucutta enfeksiyon olduğundan dolayı. Bu ayda hamile olduğumu öğrendim 22ağustos adet günüm o günde düşerse doktora gidicem. Kimyasal gebelik geçiren varmı ve nasıl süreç oluyor?

senaa

Kayıtlı Üye
rank
Selamlar, ben geçirdim adetim 1 gün gecikince test yaptım , pozitif çıktı akşama kan verdim değerim 495 çıkmıştı, 5 gün sonra çok ağrılı bir kanamam başladı doktora gittim, ultrason ile baktı kese yoktu, kan testi yaptı değer sadece 590 olmuştu 4 günde daha fazla artması gerekirmiş, değer 0 olana kadar takip edildi, kanamam ise 10 gün sürmüştü
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bence adetin gecikirse erken test yapma 12. Gün falan yap, çünkü sonra çok üzülüyor insan

Tüm sayfalar yüklendi.