Herkese merhaba. 33 yasindayim ikinci cocugu istiyorum. Pcos var regl duzensiz genellikle 36 gun olmakla birlikte nadiren max 45 gunu gordum. Sat 31 Mayis. 24 Haziran tarihinde doktor kontrolunde yumurtamin catlamis oldugunu soyledi. Bugun 42. gun hala regl olmadim. Luteal faza gore 8inde olmam lazimdi. 8 Haziran'dan iki gun once normal idrar testi, 8 Haziran'da kan testi, bugun normal idrar testi yaptim. Hepsi negatif ancak 12 gundur kasikta agri batma, goguslerde sislik agri, kabizlik, sik idrara cikma yani tum belirtilerim var. Normalde gec regl oldugumda da adet oncesi belirtilerim 2 gun once baslar bu kadar erken hic belirtim olmaz. Kafa karıştıran nokta su 24 Haziran'da yumurta catladiysa luteal faz da 14 gun ise nasil regl olmam çözemiyorum. Boyle bir durum yasayan varsa ne olur cevap yazabilir mi? Doktora gitsem adet sokturucu verecek ben de ya gebelik varsa diyorum. Ikinci olacagi icin hamile hissetmek nasil olur biliyorum. Daha once de regl gecikmelerim oldu hic boyle hissetmemistim.