Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gece gece tuvaletten çıkamadım kizlar feci ishal var ve normal değil köpük şeklinde ne yapsam ki acaba minnoş kızımın hareketlerini hissediyorum ama bı taraftanda korkuyorum şimdiden özür dilerim gece gece böyle bı soru için ama tedirgin olmadım değil balık yaptı kesin
Gece gece tuvaletten çıkamadım kizlar feci ishal var ve normal değil köpük şeklinde ne yapsam ki acaba minnoş kızımın hareketlerini hissediyorum ama bı taraftanda korkuyorum şimdiden özür dilerim gece gece böyle bı soru için ama tedirgin olmadım değil balık yaptı kesin
Bende gecen gece hamsi yaptım yedim sabaha kadar kusmaktan içim dışıma çıktı sonrada bir ishal tuttu beni ama bebegimde bir şey yok şükür hamsiden once başka bir balık çeşidi yaptım yedim bir şey olmadı ama hamsi yaramadı bana 3 çocuğum ve eşim yedi onlara birşey olmadı ama ben ölecektim neredeyse içim dışıma çıktı
Cnm ben hamsi yiyince ishal oluyorum. Nedendir bilinmez. Sanirim icindeki yogun cinko muydu neydi. Ama son 3 tur hamsiler bayatti sanirim zehirlendim. Ama zehirlenseydin simdi inan eline tlf nu alamazdin. İns zehirlenmemissindir. Ben sancili ishal karin ağrısı soguk terleme en sonunkinde ise surekli kusma oyle boyle degil sifona basamadim esimi cagirmistim. Bir yandanda nasil soguk soguk terleyip titriyordum. Ama yinede supheleniyorsan istersne doktora git cnm.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ama simdi fark ettim feci ishal var demissin cnm. Oyhh İns zehirlenmemissindir bu arada cnm esimde birsey yok yazmissin ya. O son 3 zehirlenmemdede masallah esime ve komsunun cocuguna vermistim onlarda hic birsey olmadi ama ben hastanelik oldum
Şimdi iyiyim cnm ama bakacagim akşama kadar aynı şekilde devam mı edecek diye bol su icemeyle geçecek bugün bebeğin hareketlerini takip ediyorum bı farklilik olursa mutlaka giderim
Gitmedim bi kaç gün gözlemleyip geçmezse gideceğim bebeğin hareketleri iyi şuan bişey olmaz inşallah
Nurcum şimdi iyiyim şükür sağolasın ama gözlem yapmam gerekli tabi devam edecek mi bakalim bida tövbe yemem
Şimdi iyiyim cnm ama bakacagim akşama kadar aynı şekilde devam mı edecek diye bol su icemeyle geçecek bugün bebeğin hareketlerini takip ediyorum bı farklilik olursa mutlaka giderim
Gitmedim bi kaç gün gözlemleyip geçmezse gideceğim bebeğin hareketleri iyi şuan bişey olmaz inşallah
Nurcum şimdi iyiyim şükür sağolasın ama gözlem yapmam gerekli tabi devam edecek mi bakalim bida tövbe yemem
Canım bende gebelikte zehirlenmek ten çok korkarım. Mümkün olduğunca hazır gıda yiyecekler den hep uzak durdum balık alırken de hep dikkat ederiz inşallah duzelirsin
Canım bende gebelikte zehirlenmek ten çok korkarım. Mümkün olduğunca hazır gıda yiyecekler den hep uzak durdum balık alırken de hep dikkat ederiz inşallah duzelirsin