Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Gebe Kalamıyorum 😔
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Bayanmutluu" data-source="post: 262890" data-attributes="member: 5354"><p>Canm ben özet geceyim. Bes yıllık evliyim ve şuan tup bebekle hamileyim. Sürec bu sekilde. Evlendigind ebir yili gecmediyse doktorlar tedavi uygulamiyor. Bir yil sonrasinda yumurta ve sperm tahlilleri normalse hsg rahim filmi isteniyor oda normalse yani tupletin kapali degilse laparoskopiyle yani kapali amelyatla karin icine girilip detayli bakiliyor ordada sorun yoksa histeroskopiyle yani alttan girilerek rahmine bakiliyor eger ordada bir sorun yok ve hamile kalamiyorsan asilama ve tup bebek asamasina geciyorsun. Benm karin ici yapisikligim vardi tedaviden sonra yine olmayinca en son histerroskopiyle rahme bakildi ve t rahim oldugumu ogrendim islem esnasind aduzelttiler. Fakat sonrasinda covid oldugum ayrica cok stres yaptigim icin yumurta kalitem cok dustu v3 bende zaman kaybetmeden asilama yaptirip tup bebegi yaotrdim ilk denemede tuttu. Kafanin rahat olmasi lazim bir kere. Cunku kadinlar erkekler gibi degil en ufak seyd ehormonlarin alt ust olabiliyor stresten. Esinin tahlilini verdiginizde morfolojisine yani spermin seklinede baktrmayi unutmayin. I sallah en kisa zamanda kavusursun bebegine. Devlette surec bu sekilde ilerliyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bayanmutluu, post: 262890, member: 5354"] Canm ben özet geceyim. Bes yıllık evliyim ve şuan tup bebekle hamileyim. Sürec bu sekilde. Evlendigind ebir yili gecmediyse doktorlar tedavi uygulamiyor. Bir yil sonrasinda yumurta ve sperm tahlilleri normalse hsg rahim filmi isteniyor oda normalse yani tupletin kapali degilse laparoskopiyle yani kapali amelyatla karin icine girilip detayli bakiliyor ordada sorun yoksa histeroskopiyle yani alttan girilerek rahmine bakiliyor eger ordada bir sorun yok ve hamile kalamiyorsan asilama ve tup bebek asamasina geciyorsun. Benm karin ici yapisikligim vardi tedaviden sonra yine olmayinca en son histerroskopiyle rahme bakildi ve t rahim oldugumu ogrendim islem esnasind aduzelttiler. Fakat sonrasinda covid oldugum ayrica cok stres yaptigim icin yumurta kalitem cok dustu v3 bende zaman kaybetmeden asilama yaptirip tup bebegi yaotrdim ilk denemede tuttu. Kafanin rahat olmasi lazim bir kere. Cunku kadinlar erkekler gibi degil en ufak seyd ehormonlarin alt ust olabiliyor stresten. Esinin tahlilini verdiginizde morfolojisine yani spermin seklinede baktrmayi unutmayin. I sallah en kisa zamanda kavusursun bebegine. Devlette surec bu sekilde ilerliyor. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Gebe Kalamıyorum 😔