Gebelik mi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Ece eslem tarafından oluşturulan Gebelik mi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,042 kez görüntülenmiş, 37 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Gebelik mi
Konbuyu başlatan Ece eslem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Bu ne iğrençlik ya ben böyle yerleşme kanaması görmedim yani biraz düşünceli olun burda hamile bayanlar var midesi bulanan kar var ayıp gerçekten biz sizin ozelinizi görmek zorunda mıyız gerçekten bıktım bu tür fotoğraflardan😡😤😤

Minnakkız

Kayıtlı Üye
rank
Bu ne iğrençlik ya ben böyle yerleşme kanaması görmedim yani biraz düşünceli olun burda hamile bayanlar var midesi bulanan kar var ayıp gerçekten biz sizin ozelinizi görmek zorunda mıyız gerçekten bıktım bu tür fotoğraflardan😡😤😤
Gerçekten bişey yapılması lazım artık böyle insanlara post açıp bı yere sabitlesinler resim yasak diye sabah sabah açmaz olsaydim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Arkadaşlar bu yerleşme kanaması mi anlayamadım😔
Lütfen ya fotoğrafı kaldırdım ama midem cidden bulandı birde gebeyim artık kaç yaşına gelmişsiniz regl ile yerleşmeyi de ayırt edemeyecekseniz ilişkiye filan girmeyin ya . Yada burada atacağına git o kan fotoğrafını doktoruna göster ne terbiyesiz insanlarsınız y

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Lütfen ya fotoğrafı kaldırdım ama midem cidden bulandı birde gebeyim artık kaç yaşına gelmişsiniz regl ile yerleşmeyi de ayırt edemeyecekseniz ilişkiye filan girmeyin ya . Yada burada atacağına git o kan fotoğrafını doktoruna göster ne terbiyesiz insanlarsınız y
Aynen bariz belli herşey yani doktora göster dedin ya şimdi gider gösterir maazallah

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar