Ben bugün öğrendim hamile olduğumu adeti 27 Ekim de oldum sizce bebeğim kaç aylik
L Lale su Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 54 27 Kasım 2021 #1 Ben bugün öğrendim hamile olduğumu adeti 27 Ekim de oldum sizce bebeğim kaç aylik
İ İrmakk Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 353 27 Kasım 2021 #2 Umut Kübra' Alıntı: Ben bugün öğrendim hamile olduğumu adeti 27 Ekim de oldum sizce bebeğim kaç aylik Genişletmek için tıkla ... 4 hafta 3 gunluk
Umut Kübra' Alıntı: Ben bugün öğrendim hamile olduğumu adeti 27 Ekim de oldum sizce bebeğim kaç aylik Genişletmek için tıkla ... 4 hafta 3 gunluk
L Lale su Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 54 2 Ocak 2022 #4 Kızlar ya benim midem geceleri ve sabahları bulaniyo sizce çok kusmazsan kız mi oluyo erkek mi bilgisi olan var mı sağlıklı olsun tabikide merak iste
Kızlar ya benim midem geceleri ve sabahları bulaniyo sizce çok kusmazsan kız mi oluyo erkek mi bilgisi olan var mı sağlıklı olsun tabikide merak iste
M Muhammed'in Annesi Oğullarım 👬 Mod Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 4,687 2 Ocak 2022 #5 Umut Kübra' Alıntı: Kızlar ya benim midem geceleri ve sabahları bulaniyo sizce çok kusmazsan kız mi oluyo erkek mi bilgisi olan var mı sağlıklı olsun tabikide merak iste Genişletmek için tıkla ... Rabbim gönlüne göre versin canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Ocak 2022 Umut Kübra' Alıntı: Kızlar ya benim midem geceleri ve sabahları bulaniyo sizce çok kusmazsan kız mi oluyo erkek mi bilgisi olan var mı sağlıklı olsun tabikide merak iste Genişletmek için tıkla ... İlk 3 ay bulantı oluyor genelde , benim oğlum olacak sanki ilk gebelikte daha çok bulantı yaşamıştım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Ocak 2022 Umut Kübra' Alıntı: Kızlar ya benim midem geceleri ve sabahları bulaniyo sizce çok kusmazsan kız mi oluyo erkek mi bilgisi olan var mı sağlıklı olsun tabikide merak iste Genişletmek için tıkla ... İlk 3 ay bulantı oluyor genelde , benim oğlum olacak sanki ilk gebelikte daha çok bulantı yaşamıştım
Umut Kübra' Alıntı: Kızlar ya benim midem geceleri ve sabahları bulaniyo sizce çok kusmazsan kız mi oluyo erkek mi bilgisi olan var mı sağlıklı olsun tabikide merak iste Genişletmek için tıkla ... Rabbim gönlüne göre versin canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Ocak 2022 Umut Kübra' Alıntı: Kızlar ya benim midem geceleri ve sabahları bulaniyo sizce çok kusmazsan kız mi oluyo erkek mi bilgisi olan var mı sağlıklı olsun tabikide merak iste Genişletmek için tıkla ... İlk 3 ay bulantı oluyor genelde , benim oğlum olacak sanki ilk gebelikte daha çok bulantı yaşamıştım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Ocak 2022 Umut Kübra' Alıntı: Kızlar ya benim midem geceleri ve sabahları bulaniyo sizce çok kusmazsan kız mi oluyo erkek mi bilgisi olan var mı sağlıklı olsun tabikide merak iste Genişletmek için tıkla ... İlk 3 ay bulantı oluyor genelde , benim oğlum olacak sanki ilk gebelikte daha çok bulantı yaşamıştım
? ... Moderator Mod Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 2,331 2 Ocak 2022 #6 Umut Kübra' Alıntı: Ben bugün öğrendim hamile olduğumu adeti 27 Ekim de oldum sizce bebeğim kaç aylik Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun canım.2 ay 6 günlük hamilesin.Neden bukadar geç öğrendin kuzum.
Umut Kübra' Alıntı: Ben bugün öğrendim hamile olduğumu adeti 27 Ekim de oldum sizce bebeğim kaç aylik Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun canım.2 ay 6 günlük hamilesin.Neden bukadar geç öğrendin kuzum.