Gebelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Cananınız tarafından oluşturulan Gebelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,271 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik
Konbuyu başlatan Cananınız
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Asra

Kayıtlı Üye
rank
Peki bazı kişiler dış gebelik olabileceğini söylüyor benim kanamam yok ve sancimda öyle çok yok olma ihtimali varmı peki
Ya neden böyle insanları korkutyrmar bnde üçüncüye hamilemiyim diğer ikisi boş gebelik di şimdi kimseye demedim doktora da gitmedim cnku zihnim meşgul olyr sekiz hafta dln olunca gidicm rabbim nasip ederse ne âlâ etmezse nasip

Cananınız

Kayıtlı Üye
rank
Ya neden böyle insanları korkutyrmar bnde üçüncüye hamilemiyim diğer ikisi boş gebelik di şimdi kimseye demedim doktora da gitmedim cnku zihnim meşgul olyr sekiz hafta dln olunca gidicm rabbim nasip ederse ne âlâ etmezse nasip
Daha hiç çocuğum yok ve ilk hamileliğim bir bilgimde yok yarın tekrar kan vermeye gideceğim

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Daha hiç çocuğum yok ve ilk hamileliğim bir bilgimde yok yarın tekrar kan vermeye gideceğim
Tatlım bende öyle oldu rahim duvarı kalınlaşmış dedi 2 güne bir kan verdim hcg 2 katına yükseldi 10 gün sonra gel dedi gittim kese göründü 6 haftalıkken kalp atışını da 15 gün sonra duyabildim endişelenme sağlıkla gelsin inşallah :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar