Gebelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Cansuyldirim tarafından oluşturulan Gebelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,401 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik
Konbuyu başlatan Cansuyldirim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Cansuyldirim

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba Herkese Araniza Yeni Katıldım ben yeni öğrendim hamile olduğumu şuan 1 aylık falan ben sigara içiyorum azalttım 3-4 tane içiyorum her içtiğimde tabiki vijdan azabı cekiyorum aranızda içen varmı benim içimi rahatlatcak biri bırakamıyorum malesef şu zıkkımı ☹☹😍😍

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
İçini rahatlatacak bir şey söyleyen olmaz canım bırakabilirsin inşallah bırakmazsan da iyice azalt yarısında söndür

Tomris geliyo

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba Herkese Araniza Yeni Katıldım ben yeni öğrendim hamile olduğumu şuan 1 aylık falan ben sigara içiyorum azalttım 3-4 tane içiyorum her içtiğimde tabiki vijdan azabı cekiyorum aranızda içen varmı benim içimi rahatlatcak biri bırakamıyorum malesef şu zıkkımı ☹☹😍😍
Ben çok denedim az içmeyi ama bı turlu beceremedim inşallah sen yavaş yavaş bırakırsın baya azalmissin çünkü maşallah bn aksine aseriyorum sigaraya rabbim affetsin

Cansuyldirim

Kayıtlı Üye
rank
Ben çok denedim az içmeyi ama bı turlu beceremedim inşallah sen yavaş yavaş bırakırsın baya azalmissin çünkü maşallah bn aksine aseriyorum sigaraya rabbim affetsin
Bende öyleyim inan çok zorlaniyorum bugün doktor birak dedi demesi kolay olmuyor işte bırakamıyorum 🤦🏻‍♀️😒
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İçini rahatlatacak bir şey söyleyen olmaz canım bırakabilirsin inşallah bırakmazsan da iyice azalt yarısında söndür
Bırakamıyorum malasef elimden geldiği kadar azaltcam insalah ☹

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Canım bende içiyorum hamileliğimde daha çok canım istiyordu ama azaltmaya çalış illa ki bize nasıl zararı varsa bebeğinide etkiliyordur o kadar azaltmayı başarmışsın bırakmaya çalış sakız kuruyemiş falan çiğne canın çok istediği anlarda dişlerini fırçala belli etkisi olur inşaAllah bırakırsın ben ettim sen etme gibi oldu yorumum 🤦‍♀️🤷‍♀️😅😅

Cansuyldirim

Kayıtlı Üye
rank
Canım bende içiyorum hamileliğimde daha çok canım istiyordu ama azaltmaya çalış illa ki bize nasıl zararı varsa bebeğinide etkiliyordur o kadar azaltmayı başarmışsın bırakmaya çalış sakız kuruyemiş falan çiğne canın çok istediği anlarda dişlerini fırçala belli etkisi olur inşaAllah bırakırsın ben ettim sen etme gibi oldu yorumum 🤦‍♀️🤷‍♀️😅😅
Ah bıraka bilsem keşke 😄sende mı iciyodun benim gibi oldu mu zararı 🤔

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Canım bende içiyordum ama bebeğim 4 haftalık olunca mecburen bıraktım vicdanım rahat etmedi 10+4 teyiz yaklaşık 2 aydır falan içmiyorum. Onun yerine tuzsuz ayçekirdeği çok yedim bilmeden. Bebeğe yararlıymış folik asit varmış ondada

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Cansuyldirim

Kayıtlı Üye
rank
Canım bende içiyordum ama bebeğim 4 haftalık olunca mecburen bıraktım vicdanım rahat etmedi 10+4 teyiz yaklaşık 2 aydır falan içmiyorum. Onun yerine tuzsuz ayçekirdeği çok yedim bilmeden. Bebeğe yararlıymış folik asit varmış ondada
Ne güzel siz birabilmişsiniz ben bırakamıyorum 3 tane falan içiyorum günde çok ince içiyorum hafif sigara allahım affetsin valla 😔

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Ne güzel siz birabilmişsiniz ben bırakamıyorum 3 tane falan içiyorum günde çok ince içiyorum hafif sigara allahım affetsin valla 😔
Az içiyormuşsun zaten kuzum inşallah bırakırsın sende kısa zamanda ❤️

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.