Sorum var Gebelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ayla hanım tarafından oluşturulan Gebelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,666 kez görüntülenmiş, 64 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik
Konbuyu başlatan ayla hanım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çağnurrr20

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
17.4 haftalık orqanında başka bişey var korkutmak istemiyoruz hemen alalım bebeyi dedi. Anlamadık
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben istemiyorum aldırmak ne yapa bilirim.
Canım aldırma bebeğini başka bir doktora daha görün . Muhakkak organında ne görmüşte aldır diyor hay yarabbim ya adam akıllı açıklamaya yapmadan nasıl size aldırın der 🤦🏻‍♀️

Buğlemin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
17.4 haftalık orqanında başka bişey var korkutmak istemiyoruz hemen alalım bebeyi dedi. Anlamadık

Çok garip neye dayanarak alalım dedi yani ya kızdır yaaa erkek cok garip 🫤 bir hastalık falanmi gördü acaba 17 haftalikta bayağı olmuş umarım doktor yada cihaz yanılmasıdır..

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

Korkutmak istemiyorsa neden emin olmadan bebeği aldırma taraftarı peki . Sen başka doktorlara daha görün hatta detaylıya gir canım zaten detaylı içim haftan yakın perinatoloji bölümüne sevk iste onlar baksınlar doktorun söylediğiji de söyle onlar işinde daha uzman . Bir doktorun ağzına bakarak bebeğe kıyma hoş aldırmak istemiyorsun zaten

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Alla allah niye böyle birşey diyor neye dayanarak başka doktora görün tek doktorla kalma bana down dediler sivi alacaklardı ben izin vermedim yanılma oldu

ayla hanım

Kayıtlı Üye
rank
Canım aldırma bebeğini başka bir doktora daha görün . Muhakkak organında ne görmüşte aldır diyor hay yarabbim ya adam akıllı açıklamaya yapmadan nasıl size aldırın der 🤦🏻‍♀️
Bilmiyoruz ki, yarın randivu aldık Rabbim yardım etsin kötü bişey olmasın🤲

Çok garip neye dayanarak alalım dedi yani ya kızdır yaaa erkek cok garip 🫤 bir hastalık falanmi gördü acaba 17 haftalikta bayağı olmuş umarım doktor yada cihaz yanılmasıdır..
Bilmiyoruz bende yarın başka doktora gidicez iyi bişey söylerler inşAllah

Bilmiyoruz bende yarın başka doktora gidicez iyi bişey söylerler inşAllah
Korkutmak istemiyorsa neden emin olmadan bebeği aldırma taraftarı peki . Sen başka doktorlara daha görün hatta detaylıya gir canım zaten detaylı içim haftan yakın perinatoloji bölümüne sevk iste onlar baksınlar doktorun söylediğiji de söyle onlar işinde daha uzman . Bir doktorun ağzına bakarak bebeğe kıyma hoş aldırmak istemiyorsun zaten
Eşime söyledi oda bana söylemiyo yanılma ola bilir başka doktora gidelim dedi

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.