R rumeysac Kayıtlı Üye Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 31 15 Haziran 2024 #1 3aylik hamileyim canım midye istedi ve tadımlık 3tane yedim ne yapmaliyim
Çözüm R R rumeysac 19 Haziran 2024 iki kız annesi💕🌺' Alıntı: Birşy olmaz inşallah canm Genişletmek için tıkla ... İnşallah
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 15 Haziran 2024 #2 rumeysac' Alıntı: 3aylik hamileyim canım midye istedi ve tadımlık 3tane yedim ne yapmaliyim Genişletmek için tıkla ... Çok aşerdiysen yiyebilirsin canım ben de iki gebeliğimde de midye tükettim çok şükür bir sorun olmadı yani Oyla 0 Downvote
rumeysac' Alıntı: 3aylik hamileyim canım midye istedi ve tadımlık 3tane yedim ne yapmaliyim Genişletmek için tıkla ... Çok aşerdiysen yiyebilirsin canım ben de iki gebeliğimde de midye tükettim çok şükür bir sorun olmadı yani
Belinayin❤️ Annesi Kayıtlı Üye Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 1,369 15 Haziran 2024 #3 rumeysac' Alıntı: 3aylik hamileyim canım midye istedi ve tadımlık 3tane yedim ne yapmaliyim Genişletmek için tıkla ... Bende yedim cnm çok canm çekmişti bende 2 tane yemişdim Oyla 0 Downvote
rumeysac' Alıntı: 3aylik hamileyim canım midye istedi ve tadımlık 3tane yedim ne yapmaliyim Genişletmek için tıkla ... Bende yedim cnm çok canm çekmişti bende 2 tane yemişdim
Asel ❤️💙Alparslan Kayıtlı Üye Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 786 Konum İstanbul 15 Haziran 2024 #4 rumeysac' Alıntı: 3aylik hamileyim canım midye istedi ve tadımlık 3tane yedim ne yapmaliyim Genişletmek için tıkla ... Benimde canım çekmişti yemiştim biraz ama iyi olmadığı duymuştum gebelikte çok şükür sorun olmadı canm coo fazla tüketme sen yinede Oyla 0 Downvote
rumeysac' Alıntı: 3aylik hamileyim canım midye istedi ve tadımlık 3tane yedim ne yapmaliyim Genişletmek için tıkla ... Benimde canım çekmişti yemiştim biraz ama iyi olmadığı duymuştum gebelikte çok şükür sorun olmadı canm coo fazla tüketme sen yinede
I iki kız annesi💕🌺 Kayıtlı Üye Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 1,348 17 Haziran 2024 #5 rumeysac' Alıntı: 3aylik hamileyim canım midye istedi ve tadımlık 3tane yedim ne yapmaliyim Genişletmek için tıkla ... Birşy olmaz inşallah canm Oyla 0 Downvote
rumeysac' Alıntı: 3aylik hamileyim canım midye istedi ve tadımlık 3tane yedim ne yapmaliyim Genişletmek için tıkla ... Birşy olmaz inşallah canm
R rumeysac Kayıtlı Üye Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 31 19 Haziran 2024 #6 iki kız annesi💕🌺' Alıntı: Birşy olmaz inşallah canm Genişletmek için tıkla ... İnşallah Oyla 0 Downvote Çözüm