Gebelikta dvitamini

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nesliesen tarafından oluşturulan Gebelikta dvitamini başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,137 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Gebelikta dvitamini
Konbuyu başlatan Nesliesen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Muhammed'in Annesi

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar dvitamini kullanmak şartmı doktoru vermeyen varmı bana nere gitsem dvitamini ve kan hapı veriliyor dvitamini ölçerlermi istesem devlat hastanesinde
Bana verdi kullanıyorum ama çevremde hiç ilaç içmeyenler var yutamıyorlar ilacı

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Ben gebeliğimin ilk gününden beri kullanıyorum kuzum

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Sunny

Kayıtlı Üye
rank
D vitamini önemli. Kullanmanız lazım. Hastanede baktırabilirsiniz. Sağlık ocağında bakılmıyor.

Ozlem003

Kayıtlı Üye
rank
D vitamini için damla verdi parfüm gibi kokuyor midem bulanıyor içemiyorum ama kan ve vitamin ilacını düzenli kullanıyorum sağlık ocağına aç karına git yapıyorlar devlette de yapıyorlar🌸

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
D vitamini için damla verdi parfüm gibi kokuyor midem bulanıyor içemiyorum ama kan ve vitamin ilacını düzenli kullanıyorum sağlık ocağına aç karına git yapıyorlar devlette de yapıyorlar🌸
Bana monovit d3 yazdı bir ay kullanmadım şimdi başladım kullanmazsan çocuğun gelişimine zararlı falan diye yazıyo internette o yüzden sağlıkocağı yapmıyoruz dedi önümüz ay devlete gidip isticem bneim istememle yaparmı bilmem kan ilacınıda kullanmıyorum 😑

Tüm sayfalar yüklendi.