Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Gebelikte 33 haftada bebegin kilosu ne kadardır ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Begüm😊" data-source="post: 142565" data-attributes="member: 249"><p>Olur olur bak benim doktorumla aramda nir gğn şöylr bir muhabbet geçmişti sana anlatayım belki için bi nebze rahatlar benim oğlumun adı uraz. Hamileyken hep 2 hafta falan önden gidiyordu iri bir bebekti hatta 6 yı 7 ye bağlarken doktor süt bile içme bu çocuk 4 kiloyu geçer sezeryana alırım diye dalga geçmişti benimle o zaman bir kilo konuşması yaptık ben uzun boylu iri yapılı bir kadınım 181 boyum var eşimde öyle uzun biridir. Doktor bu konuşma sırasında '' sizden küçük bir çocuk olmasını zaten beklemiyorum bebeklerin çoğunda genetik faktör etki ediyor anne baba iriyse bebek iri oluyor istisnalar hariç tabi ki minyon tipli bir ailenin çocuğu da genel olarak minyon oluyor tabiki bunda da istisnalar var ama ben genelleme yapıyorum '' demişti yani kilosunu çok ta kafaya takmamak gerekiyor gelişiminde bir sıkıntı yoksa erken doğum riski su azalması plesenta yaşlanmasına bağlı olarak kilo alımının durması yada yabaşlaması gibi durumlardan kaynakli bir kilosuzluk mevcut değil ise hiç sıkıntı yapmana da gerek yok demektir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Begüm😊, post: 142565, member: 249"] Olur olur bak benim doktorumla aramda nir gğn şöylr bir muhabbet geçmişti sana anlatayım belki için bi nebze rahatlar benim oğlumun adı uraz. Hamileyken hep 2 hafta falan önden gidiyordu iri bir bebekti hatta 6 yı 7 ye bağlarken doktor süt bile içme bu çocuk 4 kiloyu geçer sezeryana alırım diye dalga geçmişti benimle o zaman bir kilo konuşması yaptık ben uzun boylu iri yapılı bir kadınım 181 boyum var eşimde öyle uzun biridir. Doktor bu konuşma sırasında '' sizden küçük bir çocuk olmasını zaten beklemiyorum bebeklerin çoğunda genetik faktör etki ediyor anne baba iriyse bebek iri oluyor istisnalar hariç tabi ki minyon tipli bir ailenin çocuğu da genel olarak minyon oluyor tabiki bunda da istisnalar var ama ben genelleme yapıyorum '' demişti yani kilosunu çok ta kafaya takmamak gerekiyor gelişiminde bir sıkıntı yoksa erken doğum riski su azalması plesenta yaşlanmasına bağlı olarak kilo alımının durması yada yabaşlaması gibi durumlardan kaynakli bir kilosuzluk mevcut değil ise hiç sıkıntı yapmana da gerek yok demektir. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Gebelikte 33 haftada bebegin kilosu ne kadardır ?