Gebelikte çarpıntı.

• Konbuyu başlatan Kalp Çarpıntısı
  • Toplam 1 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kalp Çarpıntısı tarafından oluşturulan Gebelikte çarpıntı. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 686 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelikte çarpıntı.
Konbuyu başlatan Kalp Çarpıntısı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Muhammed'in Annesi
K

Kalp Çarpıntısı

Guest
Benim gibi hamileyi ne gördüm ne duydum.Ayağa kalkınca kalbim yerinden çıkıyor.Dışarı çıkdığım zaman daha evdeyken bile kalbim hızlanıyor.Asansörde takside kriz geçiriyorum.Nefes alamıyorum.2 addım atamıyorum.Ellerim uyuşuyor.Kalbim 200 lere fırlıyor.Allahım yardım etsin.Artık ölücem diye bekler oldum.Bebeğimi kucağıma almayı çok istiyorum.Hamilelikde neden bunlar başıma geldi.Daha öncesinde çok rahattım.Bana moral verin.
Gebelik haftası 16+6

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Benim gibi hamileyi ne gördüm ne duydum.Ayağa kalkınca kalbim yerinden çıkıyor.Dışarı çıkdığım zaman daha evdeyken bile kalbim hızlanıyor.Asansörde takside kriz geçiriyorum.Nefes alamıyorum.2 addım atamıyorum.Ellerim uyuşuyor.Kalbim 200 lere fırlıyor.Allahım yardım etsin.Artık ölücem diye bekler oldum.Bebeğimi kucağıma almayı çok istiyorum.Hamilelikde neden bunlar başıma geldi.Daha öncesinde çok rahattım.Bana moral verin.
Gebelik haftası 16+6
Kan tahlili ver canim istersen demir eksik olabilir geçmiş olsun doktora bi git 🌹

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar