Sorum var Gebelikte çay

• Konbuyu başlatan Elif erkan
  • Toplam 2 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Elif erkan tarafından oluşturulan Gebelikte çay başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 499 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelikte çay
Konbuyu başlatan Elif erkan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12
E

Elif erkan

Guest
Arkadaşlar ben bugün çayı çok içtim bebeğe zararı olur mu acaba 9 hafta 4 günlük hamileyim normalde 3 bardak felan içerdim bi de biraz demli içiyorum korkuyorum cevap verin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çayın bebeğe tabikide bi zararı olmaz ama doktorların azaltmasının sebebi hem su tüketimi arttırılmasını engellediği hemde hamilelikte kan değerleri düştüğü için kansızlık açısından bu şekilde kısıtlı açık çay için diyorlar

Son düzenleme:

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar ben bugün çayı çok içtim bebeğe zararı olur mu acaba 9 hafta 4 günlük hamileyim normalde 3 bardak felan içerdim bi de biraz demli içiyorum korkuyorum cevap verin

Çayın bebeğe tabikide bi zararı olmaz ama doktorların azaltmasının sebebi hem su tüketimi arttırılmasını engellediği hemde hamilelikte kan değerleri düştüğü için kansızlık açısından bu şekilde kısıtlı açık çay için diyorlar
Aslında kendi kendine cevap vermişsin 😃 ama yine de ben de yazayım her şeyin aşırısı zararlı tabi abartmadan içebilirsin benim kalp rahatsızlığım vardı doktor günde 4 bardak açık iç bebek için de fazlası iyi değil demişti

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank

Zararını bildiğin halde neden içiyorsun. Üstüne demli içiyorsun bebeğini düşün

Tüm sayfalar yüklendi.