gebelikte Gribe ne iyi gelir

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Rabia111 tarafından oluşturulan gebelikte Gribe ne iyi gelir başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,184 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı gebelikte Gribe ne iyi gelir
Konbuyu başlatan Rabia111
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aysem

...

Moderator
Mod
rank
Kızlar 24 haftaligim. Grip oldum boğazım çok sert başım çok ağrıyor ne yapayım ne önerirsiniz
Geçmiş olsun canım.boğazın için limonlu ballı ıhlamur içebilirsin yumuşatır boğazını.günde iki bardağı geçmeyecek ama.Başağrısı için parol içebilirsin canım.Oda günde iki taneden fazla her ihtimale karşı içme canım.

Rabia111

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım.boğazın için limonlu ballı ıhlamur içebilirsin yumuşatır boğazını.günde iki bardağı geçmeyecek ama.Başağrısı için parol içebilirsin canım.Oda günde iki taneden fazla her ihtimale karşı içme canım.
Teşekkür ederim canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

35 +3 günlüuüz geçmeyen bir grib var bende 2 gün grib degiksem 3 gün gribim ne yapacam bilmiyorum
Denicem bakalım çok halsizim terliyorum yalnızım da evde korkuyorum valla

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum Allah seni inandırsın günde 4kalık pekmez meyve sebze balık yiyorum önce oglum gribi şimdi eşim hep onların bulaşmadı

...

Moderator
Mod
rank
Kuzum Allah seni inandırsın günde 4kalık pekmez meyve sebze balık yiyorum önce oglum gribi şimdi eşim hep onların bulaşmadı
Anladım canım.Evde grip olunca ister istemez bulaşıyor.Yinede uazak durmaya çalış.Benimkiler grip olunca yaklaşmıyorum korkumdsn bulaşır diye.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar