Hamileliğinde basur (hemoroid)olanlar var mı yardımcı olur musunuz
K Kumru Kayıtlı Üye Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 64 15 Nisan 2021 #1 Hamileliğinde basur (hemoroid)olanlar var mı yardımcı olur musunuz
A Azerbaycan Guest 15 Nisan 2021 #2 Kumru' Alıntı: Hamileliğinde basur (hemoroid)olanlar var mı yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla ... Evet canım benimde var ne öğrenmek istiyorsun?
Kumru' Alıntı: Hamileliğinde basur (hemoroid)olanlar var mı yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla ... Evet canım benimde var ne öğrenmek istiyorsun?
K Kumru Kayıtlı Üye Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 64 15 Nisan 2021 #3 Azerbaycan' Alıntı: Evet canım benimde var ne öğrenmek istiyorsun? Genişletmek için tıkla ... Bugun farkettim ve korktum nasil bi tedavi yontemi var sivilce sandim ama hemoroid gibi duruyo daha cok hemen doktora gitmek istemiyorum ne yapmaliyim
Azerbaycan' Alıntı: Evet canım benimde var ne öğrenmek istiyorsun? Genişletmek için tıkla ... Bugun farkettim ve korktum nasil bi tedavi yontemi var sivilce sandim ama hemoroid gibi duruyo daha cok hemen doktora gitmek istemiyorum ne yapmaliyim
E Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,830 15 Nisan 2021 #4 Bnde de var cnm 2017den beri
K Kumru Kayıtlı Üye Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 64 15 Nisan 2021 #5 Elif kpln' Alıntı: Bnde de var cnm 2017den beri Genişletmek için tıkla ... Hemen doktora gitmek istemiyorum nasil bi tedavi uygulandi size korkuyorum
Elif kpln' Alıntı: Bnde de var cnm 2017den beri Genişletmek için tıkla ... Hemen doktora gitmek istemiyorum nasil bi tedavi uygulandi size korkuyorum
E Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,830 15 Nisan 2021 #6 Kumru' Alıntı: Hemen doktora gitmek istemiyorum nasil bi tedavi uygulandi size korkuyorum Genişletmek için tıkla ... Bnde gitmedim cnm büyük ihtimalle kesiyorlar et parçasını
Kumru' Alıntı: Hemen doktora gitmek istemiyorum nasil bi tedavi uygulandi size korkuyorum Genişletmek için tıkla ... Bnde gitmedim cnm büyük ihtimalle kesiyorlar et parçasını
K Kumru Kayıtlı Üye Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 64 15 Nisan 2021 #7 Elif kpln' Alıntı: Bnde de var cnm 2017den beri Genişletmek için tıkla ... Peki 3 4 senedir rahatsiz etmiyo mu seni abla
Elif kpln' Alıntı: Bnde de var cnm 2017den beri Genişletmek için tıkla ... Peki 3 4 senedir rahatsiz etmiyo mu seni abla
E Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,830 15 Nisan 2021 #8 Yok cnm etmio ama şimdi yanında bir tane daha çıktı o acıo Kumru' Alıntı: Peki 3 4 senedir rahatsiz etmiyo mu seni abla Genişletmek için tıkla ...
Yok cnm etmio ama şimdi yanında bir tane daha çıktı o acıo Kumru' Alıntı: Peki 3 4 senedir rahatsiz etmiyo mu seni abla Genişletmek için tıkla ...
K Kumru Kayıtlı Üye Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 64 15 Nisan 2021 #9 Elif kpln' Alıntı: Yok cnm etmio ama şimdi yanında bir tane daha çıktı o acıo Genişletmek için tıkla ... Internetten okudum tedavi edilmesi gerekiyo erken teshis daha iyidir kremle gecer diyolar ama korkuyorum 1 hafta beklicem gecmezse doktora gitcem
Elif kpln' Alıntı: Yok cnm etmio ama şimdi yanında bir tane daha çıktı o acıo Genişletmek için tıkla ... Internetten okudum tedavi edilmesi gerekiyo erken teshis daha iyidir kremle gecer diyolar ama korkuyorum 1 hafta beklicem gecmezse doktora gitcem
E Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,830 15 Nisan 2021 #10 Kumru' Alıntı: Internetten okudum tedavi edilmesi gerekiyo erken teshis daha iyidir kremle gecer diyolar ama korkuyorum 1 hafta beklicem gecmezse doktora gitcem Genişletmek için tıkla ... Geçmio cnm boşa beklemeden doktora git
Kumru' Alıntı: Internetten okudum tedavi edilmesi gerekiyo erken teshis daha iyidir kremle gecer diyolar ama korkuyorum 1 hafta beklicem gecmezse doktora gitcem Genişletmek için tıkla ... Geçmio cnm boşa beklemeden doktora git