Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızdır canm cunki kizlar sakliyo gostermiyo benim kızımda gostermedi 14 haftayken Dr kıza benziyor dedi sonra 16 haftalıkken zor gösterdi Dr dediyse doğrudur canm ama sen yinede bekle kesinlessin
Kızdır canm cunki kizlar sakliyo gostermiyo benim kızımda gostermedi 14 haftayken Dr kıza benziyor dedi sonra 16 haftalıkken zor gösterdi Dr dediyse doğrudur canm ama sen yinede bekle kesinlessin
Uf ne alaka kız saklıyor erkek aciyo bilmem ne insanlarında umutlariyla oynuyorsunuz benim iki çocuğumda 20 haftada kendini belli etti biri kız biri erkek arkadaşımda 14 haftalık yüzde 90 kız denildi 20 haftada erkek yani zaten mantıken en doğru vakit 17-20 haftada kesinleşir su eskiden kalma bilgileri bı kafanixdan silin
Bebeğiniz yaklaşık taze sogan büyüklüğünde.
Nefes alıp verme hareketleri başlar ve amniyotik sıvı akciğerlerin içine girip çıkmaya başlar. erkek çocuklarda testisler iner. preeklampsi son haftalarda sorun olmasına rağmen bu haftadan itibaren dikkatli olmak gerekir. ani şişlik (ödem), baş ağrısı, görme bulanıklığı, geçici görme kaybı, üst karın bölgesinde ağrı ve hassasiyet preeklampsi bulgularındandır. uzun süreli yürüme, oturma, ayakta kalma sırt ağrılarını arttırır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 34 cm ağırlıgı 820gr
Uf ne alaka kız saklıyor erkek aciyo bilmem ne insanlarında umutlariyla oynuyorsunuz benim iki çocuğumda 20 haftada kendini belli etti biri kız biri erkek arkadaşımda 14 haftalık yüzde 90 kız denildi 20 haftada erkek yani zaten mantıken en doğru vakit 17-20 haftada kesinleşir su eskiden kalma bilgileri bı kafanixdan silin
Katılıyorum oğlum 24 haftalıkken öğrendim cinsiyeti pozisyon uygun deil görünmüyor diyordu doktoru kızımda 17 haftalık Ken öğrendim pozisyon uygunsa doktor gördüğü zaman söylüyor zaten kız olsa oğlum kız çıkardı hep bacakları kapalı duruyordu