Gebelikte üsume titreme

• Konbuyu başlatan Minik lerin annesi
  • Toplam 2 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Minik lerin annesi tarafından oluşturulan Gebelikte üsume titreme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 417 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelikte üsume titreme
Konbuyu başlatan Minik lerin annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 çocuk Annesi
M

Minik lerin annesi

Guest
6 hafta 6 gunluk hamileyim bu gun aniden usumeye basladim sonra bulanti girdi tirtir titredim. 2 saate kadar kendimi anca toparladim aksaminaysa kasigima ni sancilar ve mide bulantisi vardi 2. Gebeligim ama ilk defa boyle bisey yasiyorum sızın basiniza daha once boyle bisey geldimi yada neden oluyor bir bilgisi olan var mi

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Acilen doktora görünmeni tavsiye ederim canım

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

2 çocuk Annesi

Kayıtlı Üye
rank
6 hafta 6 gunluk hamileyim bu gun aniden usumeye basladim sonra bulanti girdi tirtir titredim. 2 saate kadar kendimi anca toparladim aksaminaysa kasigima ni sancilar ve mide bulantisi vardi 2. Gebeligim ama ilk defa boyle bisey yasiyorum sızın basiniza daha once boyle bisey geldimi yada neden oluyor bir bilgisi olan var mi
Bende ılk aylarda cok oluyodu usume tıtreme helekı kustummu elım ayagım gıdıyodu bende 29+3 haftalgm hala usuyom cok degısen bısı yok ama tıtreme yok su an cok assırı olursada bı doktorada danıs
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende ılk aylarda cok oluyodu usume tıtreme helekı kustummu elım ayagım gıdıyodu bende 29+3 haftalgm hala usuyom cok degısen bısı yok ama tıtreme yok su an cok assırı olursada bı doktorada danıs mıde bulantım zaten bıtmek tukenmek bılmıyo 😔

Tüm sayfalar yüklendi.