Geceleri uyumayan bebişler👶

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Arzu Asel tarafından oluşturulan Geceleri uyumayan bebişler👶 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,017 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Geceleri uyumayan bebişler👶
Konbuyu başlatan Arzu Asel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Arzu Asel

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugün tam 1 haftalık oldum kızım gündüz uyuyo ama gece uyumak bilmiyo saatlerce uğraşıyorum sizde durumlar nasıl???
Canım gunduz uyanık tut gece uyur o zaman gunduz ev isi yemek camasır derken isimize geliyor uyumaları ama gece uyumuyorlar gunduz her emzirmeden sonra altını ac ninni soyle konus kucağında dolandır canım sonra uyut

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
40 çıkana kadar uyku falan dengesiz olur canım benim oğlumda öyleydi 40 çıktıktan sonra geceleri de uyumaya başladı 😊

Balığın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugün tam 1 haftalık oldum kızım gündüz uyuyo ama gece uyumak bilmiyo saatlerce uğraşıyorum sizde durumlar nasıl???
Maşallah ❤️ canım ya ne tatlıdır o yeni yıl hediyesi olarak ailenize katılmış canım eski annelerimiz der ya gündüz uyuyan bebek anneyi severmiş annem işlerini yapsın dermiş derdi babannemler şimdi hava kış yoksa yıka masaj yap vs diyecektim canım belkide alışma evresindedir inşallah düzelir bak bı uygulama var telefona indirdim gece uyumayan bebekle ilgili adını yazıyım bı bak istersen happy fam

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
40 çıkana kadar uyku falan dengesiz olur canım benim oğlumda öyleydi 40 çıktıktan sonra geceleri de uyumaya başladı 😊
🤲 İnşAllah cnm bayılcam yoksa
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Maşallah ❤️ canım ya ne tatlıdır o yeni yıl hediyesi olarak ailenize katılmış canım eski annelerimiz der ya gündüz uyuyan bebek anneyi severmiş annem işlerini yapsın dermiş derdi babannemler şimdi hava kış yoksa yıka masaj yap vs diyecektim canım belkide alışma evresindedir inşallah düzelir bak bı uygulama var telefona indirdim gece uyumayan bebekle ilgili adını yazıyım bı bak istersen happy fam
Tamam kuzum çok sağolasın gerçekten çok zormuş annelik şimdi anlıyorum sabaha kadar uyku yok gündüzleri uyuyordu bugün gündüzde uyumadı 3 te uyandı daha yeni uyudu inşallah düzelir 😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar