Sorum var Geri çekilme

• Konbuyu başlatan Fatmanuraysima
  • Toplam 8 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatmanuraysima tarafından oluşturulan Geri çekilme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 615 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Geri çekilme
Konbuyu başlatan Fatmanuraysima
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ebrulii
F

Fatmanuraysima

Guest
Kızlar çok özür dilerim ama geri çekilme yöntemi ile ilk defa bugün ilişkiye girdik fakat içime korku düştü 😁 kalkıp silindim temizlendim bu yöntemi kullanan varmı aranızda ya da hamile kalan çok korktum şuan ya🥹 gidip sprial taktırıcam

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar çok özür dilerim ama geri çekilme yöntemi ile ilk defa bugün ilişkiye girdik fakat içime korku düştü 😁 kalkıp silindim temizlendim bu yöntemi kullanan varmı aranızda ya da hamile kalan çok korktum şuan ya🥹 gidip sprial taktırıcam
Kuzum maalesef bu yöntemle hamile kalan çok var pek güvenilir deil

Emine kilic

Kayıtlı Üye
rank
Ben küçük çocuğuma geri çekilme ile kaldım o daha 6 aylıkken şuan yine hamileyim o kadar üzülüyorum ki lütfen başka yöntem bulun korkutmak istmwme ama erkeğe belli olmuyor gerçekten çok üzüldüm kimse üzülsün istemiyorum

Gizemvg

Kayıtlı Üye
rank
Canım.ne olursa olsun tabiki Allah'ın bileceği bir iş ama ayıptır söylemesi erkekten gelen zevk suyunda bile sperm bulunuyor yani ne kadar sakinsakda hamile kalma olasılığı yine çok yüksek şuan en iyi görünen spiral tabi hepsinde ihtimalin var ama en azından spiral ile kalma olasılığı çok düşük

Ebrulii

Kayıtlı Üye
rank
Canım 6 senedir bu yöntemle korundum hap yada baska bişey bana yasak olduğu için mecburen tm 6 sene hamile kalmadim ama 6 sene sonra kaldim ve şok geçirdim güvenme canım sen o olaya pek 😄

Tüm sayfalar yüklendi.