Göbeğim büyümüyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde rabiamirza❣️ tarafından oluşturulan Göbeğim büyümüyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,961 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Göbeğim büyümüyor
Konbuyu başlatan rabiamirza❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Esra Çınarrrr

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Canım benimde öyleydi 8 aylık olunca anca belli oldu emin ol şişmemen daha iyi hareket etmen rahat olur iç karnın geniştir 🌼

Seçilllllll

Kayıtlı Üye
rank
20 Haftalık Hamileyim 17 haftalıkken Baktigimla Aynı Karnım Sanki Açıp Açıp Bakıyorum Ama Sanki Ayni Hiç Büyümüyor Gibi
Dert ettiğiniz şeye bakın😅 bebeginiz iyise karnınız büyümese de olur ne olacak benim de o haftalar da cıkmadıydı 7.aydan sonra birden fırladı büyük ihtimal sizin de öyle olacak sıkmayın canınızı😊

rabiamirza❣️

Kayıtlı Üye
rank
Dert ettiğiniz şeye bakın😅 bebeginiz iyise karnınız büyümese de olur ne olacak benim de o haftalar da cıkmadıydı 7.aydan sonra birden fırladı büyük ihtimal sizin de öyle olacak sıkmayın canınızı😊
İster istemez sıkılıyor benimle aynı hafta gebe kuzenim var onun karnı benden büyük benimki küçük olunca bı tuhaf oldum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İc karnin genistir canım ☺
Umarım öyledir 🙂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İc karnin genistir canım ☺
Umarım öyledir 🙂
Canım benimde öyleydi 8 aylık olunca anca belli oldu emin ol şişmemen daha iyi hareket etmen rahat olur iç karnın geniştir 🌼
Bilgili olmanız beni daha çok rahatlatıyor teşekürler 🙏

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar