Kızlar son ayım göbek deliğim baya şiş dışa doğru ve ağrıyor aynı zamanda aşırı hassas
B bebeğimlegüzel Kayıtlı Üye Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 462 31 Temmuz 2023 #1 Kızlar son ayım göbek deliğim baya şiş dışa doğru ve ağrıyor aynı zamanda aşırı hassas
廾azalᏝ Kayıtlı Üye Ayın Annesi Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 3,271 31 Temmuz 2023 #2 bebeğimlegüzel' Alıntı: Kızlar son ayım göbek deliğim baya şiş dışa doğru ve ağrıyor aynı zamanda aşırı hassas Genişletmek için tıkla ... Ona göbek fıtığı deniyor bebeğin bağırsağını itiyor bağırsağında göbek deliğini dışarı çıkarıp ağrı yapıyor.Doğumdan sonra geçiyor
bebeğimlegüzel' Alıntı: Kızlar son ayım göbek deliğim baya şiş dışa doğru ve ağrıyor aynı zamanda aşırı hassas Genişletmek için tıkla ... Ona göbek fıtığı deniyor bebeğin bağırsağını itiyor bağırsağında göbek deliğini dışarı çıkarıp ağrı yapıyor.Doğumdan sonra geçiyor
B bebeğimlegüzel Kayıtlı Üye Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 462 31 Temmuz 2023 #3 Hazall' Alıntı: Ona göbek fıtığı deniyor bebeğin bağırsağını itiyor bağırsağında göbek deliğini dışarı çıkarıp ağrı yapıyor.Doğumdan sonra geçiyor Genişletmek için tıkla ... Normal bişey yani korkmama gerek var mı
Hazall' Alıntı: Ona göbek fıtığı deniyor bebeğin bağırsağını itiyor bağırsağında göbek deliğini dışarı çıkarıp ağrı yapıyor.Doğumdan sonra geçiyor Genişletmek için tıkla ... Normal bişey yani korkmama gerek var mı
廾azalᏝ Kayıtlı Üye Ayın Annesi Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 3,271 31 Temmuz 2023 #4 bebeğimlegüzel' Alıntı: Normal bişey yani korkmama gerek var mı Genişletmek için tıkla ... Bende de olmuştu doktora söyledim çok acıyordu hatta dokunamıyordum ama normal dedi doğumdan sonra da normale döndü şimdi hiç olmamış gibi
bebeğimlegüzel' Alıntı: Normal bişey yani korkmama gerek var mı Genişletmek için tıkla ... Bende de olmuştu doktora söyledim çok acıyordu hatta dokunamıyordum ama normal dedi doğumdan sonra da normale döndü şimdi hiç olmamış gibi
B bebeğimlegüzel Kayıtlı Üye Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 462 31 Temmuz 2023 #5 Hazall' Alıntı: Bende de olmuştu doktora söyledim çok acıyordu hatta dokunamıyordum ama normal dedi doğumdan sonra da normale döndü şimdi hiç olmamış gibi Genişletmek için tıkla ... Tamamdır çok teşekkür ederim
Hazall' Alıntı: Bende de olmuştu doktora söyledim çok acıyordu hatta dokunamıyordum ama normal dedi doğumdan sonra da normale döndü şimdi hiç olmamış gibi Genişletmek için tıkla ... Tamamdır çok teşekkür ederim
廾azalᏝ Kayıtlı Üye Ayın Annesi Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 3,271 31 Temmuz 2023 #6 bebeğimlegüzel' Alıntı: Tamamdır çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim çok geçmiş olsun, Allah sağ salim bebeğinle kavuştursun
bebeğimlegüzel' Alıntı: Tamamdır çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim çok geçmiş olsun, Allah sağ salim bebeğinle kavuştursun
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 1 Ağustos 2023 #7 bebeğimlegüzel' Alıntı: Kızlar son ayım göbek deliğim baya şiş dışa doğru ve ağrıyor aynı zamanda aşırı hassas Genişletmek için tıkla ... Normal kuzum doğumdan sonra geçiyor
bebeğimlegüzel' Alıntı: Kızlar son ayım göbek deliğim baya şiş dışa doğru ve ağrıyor aynı zamanda aşırı hassas Genişletmek için tıkla ... Normal kuzum doğumdan sonra geçiyor