Sorum var Göğüs ucu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Doğa'm 💜 tarafından oluşturulan Göğüs ucu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,317 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Göğüs ucu
Konbuyu başlatan Doğa'm 💜
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Miniğimin Annesi

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Günaydın anneler sol göğüs ucum içe göçük küçüklüğümden beri hiç çıkmadı hamilelikte 35. haftam doluyor doğum yaklaştıkça bu konuyu sıkıntı yapmaya başladım nasıl emziricem bir de sağ süt doluyor büyüyor ama sol hep aynı büyüklükte bekarlıktan beri bilgisi tecrübesi olan 😮‍💨

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Günaydın anneler sol göğüs ucum içe göçük küçüklüğümden beri hiç çıkmadı hamilelikte 35. haftam doluyor doğum yaklaştıkça bu konuyu sıkıntı yapmaya başladım nasıl emziricem bir de sağ süt doluyor büyüyor ama sol hep aynı büyüklükte bekarlıktan beri bilgisi tecrübesi olan 😮‍💨
Canım gümüş kapak filan var onlarla emzirebilirsin birde ucu olmayan göğüsün doğumdan sonra sağdıkça o çıkacak. Bebim de hiç yoktu ben bebeğimi emzirmeye çalıştıkça o kendi kendine göğüs ucumu çıkardı. Endişe etme.

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Doğduktan sonra en geç 1 saat içinde emzirmeye başla canım ilk başlarda zorlanırsın ama pes etme bebeğin tutar emdikçe de belirginleşir. Silikon göğüs uçları var onlardan alıp deneyebilirsin.

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
eczanelerde gogus ucu olmayan anarler icin baslik satiliyr emzige bender birsey gogusne takib oyle emziyorsun ondan alib kulana bilirsin

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum bebek emdikçe cukacak insallah sıkma canını

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Canım gümüş kapak filan var onlarla emzirebilirsin birde ucu olmayan göğüsün doğumdan sonra sağdıkça o çıkacak. Bebim de hiç yoktu ben bebeğimi emzirmeye çalıştıkça o kendi kendine göğüs ucumu çıkardı. Endişe etme.
Doğduktan sonra en geç 1 saat içinde emzirmeye başla canım ilk başlarda zorlanırsın ama pes etme bebeğin tutar emdikçe de belirginleşir. Silikon göğüs uçları var onlardan alıp deneyebilirsin.
eczanelerde gogus ucu olmayan anarler icin baslik satiliyr emzige bender birsey gogusne takib oyle emziyorsun ondan alib kulana bilirsin
Kuzum bebek emdikçe cukacak insallah sıkma canını
İnşallah kızlar ya o kadar endişe ediyorum ki doyuramazsam diye ancak yaşayan bilir. Peki bu dediğiniz başlığı neye göre almam gerekiyor hani numara falan var mı emzikteki gibi

S

Shshs

Guest
Benimde göğüs ucum yok bebeğim tutamadı benimde ilk çocuğum ben doğum çantama göğüs ucu almıştım 2 çeşit oluyor kızım 6 aylık ve 6 aydır onu kullanıyorum bu gidişle de kullanıcam benimde göğüs ucum bir türlü çıkmadı

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
numasi yok canim standart amma iyisinu al cesit cesit oluyor
Tamam canım bugün biraz araştırayım eczanelerden çok teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimde göğüs ucum yok bebeğim tutamadı benimde ilk çocuğum ben doğum çantama göğüs ucu almıştım 2 çeşit oluyor kızım 6 aylık ve 6 aydır onu kullanıyorum bu gidişle de kullanıcam benimde göğüs ucum bir türlü çıkmadı
Süt geliyorsa tamamdır ya ben bunun derdindeyim 😔 kistlerim de var zaten iyice canımı sıkıyor doktora gitmiştim bebeğin solu tutmayabilir demişti 😭

S

Shshs

Guest
Tamam canım bugün biraz araştırayım eczanelerden çok teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Süt geliyorsa tamamdır ya ben bunun derdindeyim 😔 kistlerim de var zaten iyice canımı sıkıyor doktora gitmiştim bebeğin solu tutmayabilir demişti 😭
Süt geliyor o konuda endisen olmasın wee Baby ninkini kullanıyorum ,2 tane oluyor uygun fiyatta her emzirmeden yıka ve kaybetme ben bir kere kaybetmiştim bebeğim baya ağladı nöbetçi eczaneden aldık yedekle bence

Tüm sayfalar yüklendi.