Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Bebek Hakkında
Bebegim ile ilgili Sorum Var
Görumce😈
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="hazmus" data-source="post: 435738" data-attributes="member: 6706"><p>Yok canım kesinlikle barışma yüz verme benimkide seninki gibi ama o direk eşimi aradı bizi birbirimize soktu biz tartıştık baya bı eşimle boşanmaya kadar geldik canım enson eşim fark etti ablası bizi birbirimize sokuyor gittmiş kendisi engel atmış çünkü ablası bunu aramış demiş sen karına söyle bana hakını helal etsin bende dedim asla helal etmiyorum rabbim sorsun ona o bana ne yaştıysa bu hamile halimle rabbim bin beterini yaşatsın ona dedim bir iki defa eşim üsteledi bakatı gerçekten ablası yüzünden birbirimize giriyoz gitmiş engellemiş bana öyle söyledi eşim dedi engeledim onu bende dedim sen bana okadar hakaret etikten sonra engellemenin bir anlamı yok bu saatten sonra </p><p> herneyse anlatsam roman olur kızlar benim ömrüm çürüdü bu aileyle 10 senedir baş etmeye çalışıyorum maalesef</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazmus, post: 435738, member: 6706"] Yok canım kesinlikle barışma yüz verme benimkide seninki gibi ama o direk eşimi aradı bizi birbirimize soktu biz tartıştık baya bı eşimle boşanmaya kadar geldik canım enson eşim fark etti ablası bizi birbirimize sokuyor gittmiş kendisi engel atmış çünkü ablası bunu aramış demiş sen karına söyle bana hakını helal etsin bende dedim asla helal etmiyorum rabbim sorsun ona o bana ne yaştıysa bu hamile halimle rabbim bin beterini yaşatsın ona dedim bir iki defa eşim üsteledi bakatı gerçekten ablası yüzünden birbirimize giriyoz gitmiş engellemiş bana öyle söyledi eşim dedi engeledim onu bende dedim sen bana okadar hakaret etikten sonra engellemenin bir anlamı yok bu saatten sonra herneyse anlatsam roman olur kızlar benim ömrüm çürüdü bu aileyle 10 senedir baş etmeye çalışıyorum maalesef [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Bebek Hakkında
Bebegim ile ilgili Sorum Var
Görumce😈