Sıkmak iyi değil canım sakın yapma bir dahaKizlar iki gogsumude siktirdim sivi gelior normalmi beyaz sefaf
Sıkmak iyi değil canım sakın yapma bir dahaKizlar iki gogsumude siktirdim sivi gelior normalmi beyaz sefaf
Süt kanalların hazırlanıyor ondan gelir sıvı sıkmaman gerekir 1. Si ordaki sıvı kolostrum ilk süttğr antibiyotik değerindedir ve bebeğinin emmesi gerekir boşa gitmesin 2. Si kanalların tamamen açılıp süt gelmesi erken doğum tetikler sıkarak uyarma. göğüslerin yokmuş gibi davran doğurana kadarBir iki kere sıktirdim bidaha siktirmam canim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Daha 19 hftaligim canim aman sütüm azalmasin bidaha sikmam
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bikac sefer sıktırdim bisey olmaz dimi
Normal canım süt kanalları açılıyor bazen kendiligindeden akıyor son aylara doğruKizlar iki gogsumude siktirdim sivi gelior normalmi beyaz sefaf
Canım hamileyken sıktırınca erken doğuma yol aciyormus diye duymustum Canim sakın sıkmaKizlar iki gogsumude siktirdim sivi gelior normalmi beyaz sefaf
Yapmam cnmSıkmak iyi değil canım sakın yapma bir daha
Ama cok gelmedi az geldiSüt kanalların hazırlanıyor ondan gelir sıvı sıkmaman gerekir 1. Si ordaki sıvı kolostrum ilk süttğr antibiyotik değerindedir ve bebeğinin emmesi gerekir boşa gitmesin 2. Si kanalların tamamen açılıp süt gelmesi erken doğum tetikler sıkarak uyarma. göğüslerin yokmuş gibi davran doğurana kadar![]()
Bidaha yapmam valaCanım hamileyken sıktırınca erken doğuma yol aciyormus diye duymustum Canim sakın sıkma
Sıkma süt kanalları orada aman dikkatli ol o kanallar doğum sonrası bizim canımız cigerimizBiraz fazla sıkmışim acior![]()
Sıkma süt kanalları orada aman dikkatli ol o kanallar doğum sonrası bizim canımız cigerimizbebeğimizin azığı
Kuzum gebelikte göğüsten süt sagmak erken doğumu tektikleyebiliyormus gebelik eğitiminde söylemişlerdi o yüzden dokunmaKizlar iki gogsumude siktirdim sivi gelior normalmi beyaz sefaf
Tqmam canimKuzum gebelikte göğüsten süt sagmak erken doğumu tektikleyebiliyormus gebelik eğitiminde söylemişlerdi o yüzden dokunma