Sorum var Grip

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde hazmus tarafından oluşturulan Grip başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,121 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Grip
Konbuyu başlatan hazmus
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Ben
Kızlar 30 haftalık hamileyim çok kötü üşütmüşşüm afedersiniz habsırırken sanki bebek çıkacak gibi ağırım oluyor ıhlamur limon herşeyi denedim ama çok kötüyüm bana ne iyi gelir
Benim babam ilaçla bir haftada geçer ilaçsız 7 günde geçer der hep, maalesef ne yapılırsa yapılsın zamanla geçiyor 🥲

hazmus

Kayıtlı Üye
rank
Ben

Benim babam ilaçla bir haftada geçer ilaçsız 7 günde geçer der hep, maalesef ne yapılırsa yapılsın zamanla geçiyor 🥲
Maalesef hamile olduğum için ilaç kullanamıyorum canı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cok geçmiş kuzum greyfurt limon ve portakal suyunu sık hepsini karistir ic rahatlatacaktır 🌷
Bide bunu deniyim öldüm çok kötü oldum nasıl bir anda oldum anlayamadım bütün kış olmamak için çok dikkat etim tam kış bitti dedim oldum

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank

Bide bunu deniyim öldüm çok kötü oldum nasıl bir anda oldum anlayamadım bütün kış olmamak için çok dikkat etim tam kış bitti dedim oldum
Zaten bir hafta 7 gün ya, yani ilaç kullansan da kullanmasan da bir haftada geçer manasında o laf 😅

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank

Dene kuzum insallah şifa olur suan havalar tam hasta olma havasi birtanem dikkat etmek lazim 1 gun ısınıyor diğer gun buz gibi dikkat et kendine hem bebise

hazmus

Kayıtlı Üye
rank
Zaten bir hafta 7 gün ya, yani ilaç kullansan da kullanmasan da bir haftada geçer manasında o laf 😅
😂 Doğru söylemiş ilaç kullasamda 7 gün kullanmasamda aynı 😂

Dene kuzum insallah şifa olur suan havalar tam hasta olma havasi birtanem dikkat etmek lazim 1 gun ısınıyor diğer gun buz gibi dikkat et kendine hem bebise
Teşekkürler canım benim valla öyle bende anlamadım nasıl oldum

Naziko

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 30 haftalık hamileyim çok kötü üşütmüşşüm afedersiniz habsırırken sanki bebek çıkacak gibi ağırım oluyor ıhlamur limon herşeyi denedim ama çok kötüyüm bana ne iyi gelir
Grip diyen serefsiz hastalik beni mahv etti hayatim karardi valla her 2 ayda ben gripa yakalanyorum artik kandima katil olacam okadar yoruldum bu hastalikdan

Tüm sayfalar yüklendi.