GUNAYDIN CICI ANNELER

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde DAWIT tarafından oluşturulan GUNAYDIN CICI ANNELER başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 811 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı GUNAYDIN CICI ANNELER
Konbuyu başlatan DAWIT
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ciçiş örgüler

Yillariminhasreti

Kayıtlı Üye
rank
5 bucuk neysede 5te geciliyo mu :) azar azar belki yogurt verilir masallah 3 cocuk annesisiniz de ben hadi acemi anneyim bilmiyorum pek doktorumuza sorarak ilerliyoruz🙈 birsey dikkatimi cekti bebisinizi ben sanki bebek kiyafeti reklaminda gormus gibiyim dogru mu? Allah bagislasin bu arada saglicakla buyutun🤗💕

DAWIT

Kayıtlı Üye
rank
5 bucuk neysede 5te geciliyo mu :) azar azar belki yogurt verilir masallah 3 cocuk annesisiniz de ben hadi acemi anneyim bilmiyorum pek doktorumuza sorarak ilerliyoruz🙈 birsey dikkatimi cekti bebisinizi ben sanki bebek kiyafeti reklaminda gormus gibiyim dogru mu? Allah bagislasin bu arada saglicakla buyutun🤗💕
Kayyn annem ile beraber oturdygym icin iki cocugimada 8 aylik olana kadar hep emzirtdi oo yuzden sorudum

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Amanda hersey dr a mı sorulur yahu🤦‍♀️ her bebek farklıdır anneler mantıklı olanı ve bebeğinin yiyebileceği seyleri bebeğine verebilirler... Benm 3 cocuk var her biri ayrı aylarda basladı ek gıdaya ilk ek gıdamda yogurttu sonra meyve püreleri sebze püreleri derken corbalar işte büyüdü gittiler...

Tüm sayfalar yüklendi.