Günaydın kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Günaydın kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,965 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Günaydın kızlar
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Husnıyeeee

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah canım benim ilk sezaryandı bahsettiğin gibi bende çok iyiydim ikinci biraz daha ağır oluyormuş sanırım onu anladım
Evet canım 3 cü doğum olmasın dikkat et çok daha ağrılı olur Allah göstermesin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Güzel anneler günaydın hepinize doğum sonrası ağrılarınız ne zaman geçti özellikle ikinci sezaryan sonrası olan anneler kaç güne toparladınız acaba
Normal doğum olsaydın ilkten hiç bişey olmazdı bu kadarsa ağrın olmazdı 2.ciyi şıp diye çıkarırdın 🥰

Son düzenleme:
Güzel anneler günaydın hepinize doğum sonrası ağrılarınız ne zaman geçti özellikle ikinci sezaryan sonrası olan anneler kaç güne toparladınız acaba
Günaydın canım ben ilk sezeryanima göre ikinci de tek başıma ayağa kalkmakta çok zorlandım o yüzden ablam yanımda kaldı kendimi toparlayana kadar 1 ay sonra ancak ağrılarım filan hepsi geçti

Nur36

Kayıtlı Üye
rank
Günaydın canım benim bn 2 cide 4 günde toparlandım 3 cu sezeryan eve geldm yemek falan yaptım çok iyiydim hiç ağrım falan olmadı çok şükür 🤗

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Evet canım 3 cü doğum olmasın dikkat et çok daha ağrılı olur Allah göstermesin

Normal doğum olsaydın ilkten hiç bişey olmazdı bu kadarsa ağrın olmazdı 2.ciyi şıp diye çıkarırdın 🥰
Kısmet canım ya ilkte acil sezaryan olmuştu 😊

Günaydın canım benim bn 2 cide 4 günde toparlandım 3 cu sezeryan eve geldm yemek falan yaptım çok iyiydim hiç ağrım falan olmadı çok şükür 🤗
Maşallah canım ya çok sevindim senin adına 🤲🥰

Günaydın canım ben ilk sezeryanima göre ikinci de tek başıma ayağa kalkmakta çok zorlandım o yüzden ablam yanımda kaldı kendimi toparlayana kadar 1 ay sonra ancak ağrılarım filan hepsi geçti
Baya uzun sürmüş toparlamak öyle mi canım benim de ikinci biraz zor geçiyor 😔

Kısmet canım ya ilkte acil sezaryan olmuştu 😊

Baya uzun sürmüş toparlamak öyle mi canım benim de ikinci biraz zor geçiyor 😔
Aslında senin bunyene göre de değişir canım

Bikaç haftayı bulur canım ama asla kendini yorma hırpalama ben biraz mecburen yemek falan yapmştm dinlenememiştm sırtım ve göğsümde ağrı olmştu sarılıktan 2 gün hastanede yattık o zaman kendime gelmiştim. Sen sen ol yat😀🥰

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Bikaç haftayı bulur canım ama asla kendini yorma hırpalama ben biraz mecburen yemek falan yapmştm dinlenememiştm sırtım ve göğsümde ağrı olmştu sarılıktan 2 gün hastanede yattık o zaman kendime gelmiştim. Sen sen ol yat😀🥰
Yok canım yormuyorum zaten annem ve kız kardeşim de geldi onlar bakıyorlar bebeğe bende dinleniyorum sürekli 😊

Tüm sayfalar yüklendi.