Günaydın hanımlar nasılsınız, çok mutluyum.. Bu mutluluğumu da sizlerle paylaşmak istedim ☺
Bi ara post açıyordum kızımı nasıl sütten kesebilirim diye.. sabır taşı, saç teli yapıştırma,limon,sirke,acı biber sürme vs ne yaptıysam olmadı hatta acı biberi sevdi, 

dedim ben bu kız adıyamanlı Kürt pul biber vız gelir diye

her neyse geçen kontrole götürdüm aşısı vardı sürekli doktorlar artık bıraktır diyordu benimde artık canıma tak etti Allah o gece nasıl güç verdi bilmiyorum belki vicdansız niye ağlamasına müsade ettin diyeceksiniz ama mecbur gerçekten hem kendi sağlığım hem onun gelişimi açısından kesmem gerekiyordu gece meme istedi vermedim tam 3 saat ağladı sürekli sarıldım kucağıma aldım öptüm ayağımda salladım meme artık kötü olmuş onu kardeşe verelim artık vs falan konuştum öyle böyle o gece memesiz uyuduk tek gecede kestim çok şükür bugün 1 hafta oldu artık yaklaşmıyor memeye unuttu.. Ve kendi açımdan da o kadar dinçleştim ki anlatamam her gece meme için uyanırdı sabit bi hizada yatmaktan her sabah kemiklerim tutulurdu şimdi gece uyanma derdi de yok çok şükür gece ben yemek yedirip öyle uyutuyorum öyle mama falan vermeme gerek kalmıyor valla tek çare kararlı olmak bilseydim bu kadar tekte bırakacağını bi gece sıkardım dişimi valla kendimi özgür bir kuş kadar rahat hissediyorum memeyi bırakınca artık eskisi gibi tepeme de çıkmıyor ama memeyi bıraktıktan sonra uyku saati gece 2-3 oldu bunu nasıl düzeltebilirim ne kadar erken de geç te yatsa yine 2 de uyuyor anlamadım