Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim sabır versin dayanma gücü versinDüşük bebeyimi gürtaj yapdirdim qizlar cok canim acidi cok üzüldüm artik ayrilmak zorundayim ekranda bebeyimin gelişimini gördükcə cok üzülüyoruminşallah birde bebeyim olursa yine geri dönücem
![]()
5 hafdalikda düsmüş 10 hafdamdaydim doktor bebek cok zayif olmuş dedi gebe halimle oruclu olmusum kendim bilmedenKac haftaliktin canım noldu bir sorun mu oldu
Amin sağol canimÇok çok geçmiş olsun canım Rabbim sabır versin dayanma gücü versinçok üzüldüm
![]()
Canım ya çok üzüldüm biliyorum ne kadar zordur çünkü bende 2 defa kürtaj oldum bu uygulamadan çıkmıştım sonra Rabbim yine kısmet etti 1 yıl aradan sonra geri döndümDüşük bebeyimi gürtaj yapdirdim qizlar cok canim acidi cok üzüldüm artik ayrilmak zorundayim ekranda bebeyimin gelişimini gördükcə cok üzülüyoruminşallah birde bebeyim olursa yine geri dönücem
![]()
Başın sağolsun canım. Rabbim cennette buluştursun sizi inşallahDüşük bebeyimi gürtaj yapdirdim qizlar cok canim acidi cok üzüldüm artik ayrilmak zorundayim ekranda bebeyimin gelişimini gördükcə cok üzülüyoruminşallah birde bebeyim olursa yine geri dönücem
![]()
Kuzum tekrardan hayırlı haberlerle gel inşallahDüşük bebeyimi gürtaj yapdirdim qizlar cok canim acidi cok üzüldüm artik ayrilmak zorundayim ekranda bebeyimin gelişimini gördükcə cok üzülüyoruminşallah birde bebeyim olursa yine geri dönücem
![]()
İnşallah hayırlı sağlıklı bir gebelikle yeniden gelirsin kuzum Rabbimden ümit kesilmez hayırlısı böyleymiş demek ki rabbim kucağını en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik ile doldursunDüşük bebeyimi gürtaj yapdirdim qizlar cok canim acidi cok üzüldüm artik ayrilmak zorundayim ekranda bebeyimin gelişimini gördükcə cok üzülüyoruminşallah birde bebeyim olursa yine geri dönücem
![]()