Güzel anneler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kevser55 tarafından oluşturulan Güzel anneler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 789 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Güzel anneler
Konbuyu başlatan Kevser55
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kevser55

Kevser55

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğin kilosu baş çevresini etkilermi 32+3 haftalık bebeğim 1923 kilo baş çevresinde de 29 cm yazıyo nette baktım normal ama doktor baş çevresi büyük sezeryan yapabiliriz belki dedi 2 hafta sonra bakalım dedi sizce normal mi bunlar😔

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğin kilosu baş çevresini etkilermi 32+3 haftalık bebeğim 1923 kilo baş çevresinde de 29 cm yazıyo nette baktım normal ama doktor baş çevresi büyük sezeryan yapabiliriz belki dedi 2 hafta sonra bakalım dedi sizce normal mi bunlar😔
Etkiler cnm arkadaşımın bebeğinde aynı sıkıntı vardı doktor baş büyük olduğu için kanalda kalır dedi 4200dü ama kilosu haftası da geçmişti sezeruanla oldu

Kevser55

Kayıtlı Üye
rank
Yok kuzum gayet sağlıklı şu an 1.5 yaşında ondada başka kafa büyük olduğu için şüphe ettiler baba tarafının genelinde vardı baş kısımları normale göre büyük
Anladım canım bizde yada eşimin ailesinde öyle yok ama cihaz yanılması da olabilir diye düşünüyorum çünkü cihazları çok eski bebeğin cinsiyeti bile görünmüyo doktor kendi demişti ama bakalım Rabbim hepimizin bebeğini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder İnşallah 🤲🏻🌹

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Anladım canım bizde yada eşimin ailesinde öyle yok ama cihaz yanılması da olabilir diye düşünüyorum çünkü cihazları çok eski bebeğin cinsiyeti bile görünmüyo doktor kendi demişti ama bakalım Rabbim hepimizin bebeğini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder İnşallah 🤲🏻🌹
İnşAllah sıkıntı çıkmaz cnm

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Usg makinalari net olcu vermez %100 net degildir yani sen icini ferah tut Allaha birak en iyisi sagliklisi ne olcaksa o sekilde dogumun olsun insalllah

Tüm sayfalar yüklendi.