Güzel arkadaşlarım🤗 doktorunuzdan memmun musunuz?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gizemrüya tarafından oluşturulan Güzel arkadaşlarım🤗 doktorunuzdan memmun musunuz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,515 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Güzel arkadaşlarım🤗 doktorunuzdan memmun musunuz?
Konbuyu başlatan Gizemrüya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Canlarım doktorunuz bayan mı erkek mi ? memmun musunuz? özele mi devlete mi gidiyorsunuz ? Istediginiz ilgiyi görüyor musunuz muayeneye gidince

Suden.az

Kayıtlı Üye
rank
Hangi hastaneye gidiyosun canım konyada hangi doktor biliyorumdur belki 🤔konyada oturduk 3 yıl ondan sordum
Ali açar cnm ben 3 tane kaybettim ve ben 5 hafta oldumu hep karnimda öldüler kan pihtisi var dedi igne yapiyom hergun kendime 9 haftalik oldu 4 ÇÜ gebelik şuan inşallah rabbbim kucağımada almayı nasip etsin ali açar ozel doktor duymuşsunuzdur

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Ali açar cnm ben 3 tane kaybettim ve ben 5 hafta oldumu hep karnimda öldüler kan pihtisi var dedi igne yapiyom hergun kendime 9 haftalik oldu 4 ÇÜ gebelik şuan inşallah rabbbim kucağımada almayı nasip etsin ali açar ozel doktor duymuşsunuzdur
Canımm 😔 Allahım sağlıkla kucağınıza versin inşallah 🤲 Allah birdaha yaşatmasin🤲 hmm ali açar duymadım canım. Umarım herşey gönlünce olur bebeğine sağ saglim kavuşursun 💓

Suden.az

Kayıtlı Üye
rank
Canımm 😔 Allahım sağlıkla kucağınıza versin inşallah 🤲 Allah birdaha yaşatmasin🤲 hmm ali açar duymadım canım. Umarım herşey gönlünce olur bebeğine sağ saglim kavuşursun 💓
Amin inşallah 3 hafta da başlardı kanamam 5 hafta oldumu son bulurdu 3 tane öldü aralıklı şimdi dördüncüsü ne hamileyim hersey normalmiş kalp atislarinida duydum bebek tutunmuş dediler inşallah 12 haftada tarama testi olcak ben bukadar ilerledikçe mutlu uyurum 9 haftaya girdik inşallah ali açar herkesin dilinde herkez oraya gidiyor gece 1 e kadar bakıyor çok bekliyon ama değiyor diyorlar insallah bizde bekledimize değecek rabbim nasip ederse
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Teşekkür ederim çok saolun Allah razı olsun

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Amin inşallah 3 hafta da başlardı kanamam 5 hafta oldumu son bulurdu 3 tane öldü aralıklı şimdi dördüncüsü ne hamileyim hersey normalmiş kalp atislarinida duydum bebek tutunmuş dediler inşallah 12 haftada tarama testi olcak ben bukadar ilerledikçe mutlu uyurum 9 haftaya girdik inşallah ali açar herkesin dilinde herkez oraya gidiyor gece 1 e kadar bakıyor çok bekliyon ama değiyor diyorlar insallah bizde bekledimize değecek rabbim nasip ederse
Amin amin inşallah canım benim Allah gönlüne göre versin inşallah 🙏😇

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Özele gidiyorum canım Doktorum bayan alanında uzman bilgili çok güler yüzlü çok memnunum her gidişimde uzunca bakar uzunca konuşur dinler anlatır o yüzden kontrolde hep sabah ilk randevuyu alırım çünkü giren uzun kalıyor 😅😅😅

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Özele gidiyorum canım Doktorum bayan alanında uzman bilgili çok güler yüzlü çok memnunum her gidişimde uzunca bakar uzunca konuşur dinler anlatır o yüzden kontrolde hep sabah ilk randevuyu alırım çünkü giren uzun kalıyor 😅😅😅
Ne güzel canım doktor çok çok önemli ya bende bu hamileligimde özele gidiyorum kızımda araştırma hastanesine gitmiştim yedim içtim bidaha önünden geçmem 😂

Tüm sayfalar yüklendi.