Sorum var Hamiləlik zamanı toksikoz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Faize tarafından oluşturulan Hamiləlik zamanı toksikoz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 510 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamiləlik zamanı toksikoz
Konbuyu başlatan Faize
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Lala

Kayıtlı Üye
rank
Salam qizlar.20heftelik hamileyem 3gundur yeniden qusma iyrenme iştahsızlıq yaranib.Bele olan varmi?Sizce tehlukeli ola biler?
Caan,insallah ötüb keçer cox cetindi toksikoz. mende 5 ci hefteden basladi qusma widdetli sekilde 16 hefteye kimi devam etdi.Indi 31 heftelik hamileyem biraz yemek iyine qarsi yaranir sanki hessasliq amma qusma yoxdur.Sen hekiminle mutleqki meslehetlew ,yaxsi olacaqsan insallah 🥰

Faize

Kayıtlı Üye
rank
Caan,insallah ötüb keçer cox cetindi toksikoz. mende 5 ci hefteden basladi qusma widdetli sekilde 16 hefteye kimi devam etdi.Indi 31 heftelik hamileyem biraz yemek iyine qarsi yaranir sanki hessasliq amma qusma yoxdur.Sen hekiminle mutleqki meslehetlew ,yaxsi olacaqsan insallah 🥰
İnşallah can.Hekim dedi zencefil limon demle ic.Kecmese sistem yazaram.Basqa hekimden maraqlandim o deyir tehlukeli ola biler analiz vermek lazimdir Bilmirəm ne edim.Sende sag salamat qucagiva alasan inşaallah

Lala

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah can.Hekim dedi zencefil limon demle ic.Kecmese sistem yazaram.Basqa hekimden maraqlandim o deyir tehlukeli ola biler analiz vermek lazimdir Bilmirəm ne edim.Sende sag salamat qucagiva alasan inşaallah
Sanmiram tehlukeli olar can.Ureyini sixma 😊Amma rahat olman ucun yoxlanis yaxsidir.menimde hekimler hemise qorxudublar meni .amma mende icim rahat olsun deye yoxlanmisam.Coxsagol gozel arzun ucun 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.