Sorum var Hamile kalamama

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dilara aktaş tarafından oluşturulan Hamile kalamama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,672 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamile kalamama
Konbuyu başlatan Dilara aktaş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan
Merhaba kızlar 10ay önce bir gebelik geçirdim ve 6haftalıkken düşük yaptım ve 10 aydirda hamile kalmak istiyorum ama nasip olmuyor bazen adetim 5gün erken gelip bazende 7gün gecikebiliyor takdiri ilahi acaba fikri olan varm
Rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eder inşallah canım

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Merhaba kızlar 10ay önce bir gebelik geçirdim ve 6haftalıkken düşük yaptım ve 10 aydirda hamile kalmak istiyorum ama nasip olmuyor bazen adetim 5gün erken gelip bazende 7gün gecikebiliyor takdiri ilahi acaba fikri olan varm
Kuzum düşük sonrası bazı bayanlarda olabiliyor böyle şeyler endişe etme kendine sıkıntı da yapma sıkıntı stres de gebe kalmayı engeller doktora göründunmu

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Cnm hakkinda hayırlısı neyse o olur sen dusunup kendini strese sokma vardır zamanı uzme kendini balim

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Bende bebeğini kaybettim doktor korunun diye soyledilermi ben kürtaj olmuştum rabbim inşallah tez zamanda nasip eder

Dilara aktaş

Kayıtlı Üye
rank
Cnm hakkinda hayırlısı neyse o olur sen dusunup kendini strese sokma vardır zamanı uzme kendini balim

Bende bebeğini kaybettim doktor korunun diye soyledilermi ben kürtaj olmuştum rabbim inşallah tez zamanda nasip eder
Yok demediler
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rabbim gönlüne göre versin inşallah kuzum dediğim gibi sıkıntı stres de engeller dikkat et kuzum
İşte keşke elimde olsa

Tüm sayfalar yüklendi.