Sorum var Hamile kalamama

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dilara aktaş tarafından oluşturulan Hamile kalamama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,672 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamile kalamama
Konbuyu başlatan Dilara aktaş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Dilara aktaş

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim gönlüne göre versin inşallah kuzum dediğim gibi sıkıntı stres de engeller dikkat et kuzum
İşte keşke elimde olsa
Rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eder inşallah canım
Amin sağol
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Anladım bana dediler inşallah bebeisn olur rabbim sağlıkla sıhatle evlat nasip eder ilk gebeliginiz mi
İlk gebeliğimdi şimdide hamile değilim

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
İşte keşke elimde olsa

Amin sağol
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İlk gebeliğimdi şimdide hamile değilim
Gebe kalmak için yapılacak durumları uygula cnm regl gunlerini takip et Allah in izni ile kalirsin cnm stresten uzak dur ama

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar 10ay önce bir gebelik geçirdim ve 6haftalıkken düşük yaptım ve 10 aydirda hamile kalmak istiyorum ama nasip olmuyor bazen adetim 5gün erken gelip bazende 7gün gecikebiliyor takdiri ilahi acaba fikri olan varm
Canım çocuk olmuyor diye düşünüp ilişkiye girince stresten de olmuyor. Korunmadan akışına bırakarak beraber ol. Bakmışsın hamilesin ama düşünüp ne kendini nede eşini strese sokma

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Canım çocuk olmuyor diye düşünüp ilişkiye girince stresten de olmuyor. Korunmadan akışına bırakarak beraber ol. Bakmışsın hamilesin ama düşünüp ne kendini nede eşini strese sokma
Bende kaybettim ama ilk hamileligimdede çocuk için ilişki hiç düşünmezdim olursa zaten kalırım derdim kafasindaydim şimdi yine öyle olacak rabbim nasip ettiyse zaten olur demkki zamanı var zor ama Rabbimin dediği olur 🙏🤲🤲🤲

Anneadayadayı

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar 10ay önce bir gebelik geçirdim ve 6haftalıkken düşük yaptım ve 10 aydirda hamile kalmak istiyorum ama nasip olmuyor bazen adetim 5gün erken gelip bazende 7gün gecikebiliyor takdiri ilahi acaba fikri olan varm
Canım doktora görün adetin düzenlemek için sana ilaç verebilir. Madem 1 defa hamile kalmışsın Allahın izniyle ikinci/üçüncü defa da kalırsın canını sıkma. Burda önemli olan adetinin düzenliliği aksi taltirde yumurtalarının ne zaman çatlıycağını hesaplayamazsın. Sonra eczanelerde yumurtanın ne zaman çatladığını test edebileceğin hamilelik testlerine benzer testler var onlardan al. Işte testi yaparsın çatlamaya hazır olunca yumurta eşinle gün aşırı ilişkiye girersin canım. Allahım isteyen herkezin kucağını doldursun ❤️

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Canım doktora görün adetin düzenlemek için sana ilaç verebilir. Madem 1 defa hamile kalmışsın Allahın izniyle ikinci/üçüncü defa da kalırsın canını sıkma. Burda önemli olan adetinin düzenliliği aksi taltirde yumurtalarının ne zaman çatlıycağını hesaplayamazsın. Sonra eczanelerde yumurtanın ne zaman çatladığını test edebileceğin hamilelik testlerine benzer testler var onlardan al. Işte testi yaparsın çatlamaya hazır olunca yumurta eşinle gün aşırı ilişkiye girersin canım. Allahım isteyen herkezin kucağını doldursun ❤️
Amin hayirlisiyla inşallah 🤲💫

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Bende kaybettim ama ilk hamileligimdede çocuk için ilişki hiç düşünmezdim olursa zaten kalırım derdim kafasindaydim şimdi yine öyle olacak rabbim nasip ettiyse zaten olur demkki zamanı var zor ama Rabbimin dediği olur 🙏🤲🤲🤲
Başın saolusn canım ne denir ki başka bilmiyorum acın büyük rabbim en hayırlı zamanda kucağına acılarını unutturacak evlat nasip etsin yüzünü güldürsun inş canım.

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kuzum öncelikle doktor kontrolünü ihmal etme, folik asit kullanımına başla, stresten uzak dur, gün aşırı ilişkiye gir ve ilişkiden hemen sonra ayağa kalkma, eşin boşaldıktan sonra içerde bir süre beklesin. Rabbim hayırlı bir şekilde tez zamanda evlat sevinci yaşatsın inşallah 🙏🏻

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.