Hamile manavı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nur333 tarafından oluşturulan Hamile manavı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,171 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamile manavı
Konbuyu başlatan Nur333
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aysem

Nur333

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar kaç gündür canım bir meyve çekiyor zamanı da değil. size de söylemek istemiyorum canınız çekmesin bildiğiniz hamile manavı var mı iletişim bilgisi atar mısınız lütfen. Unutmaya çalışıyorum unutamıyorum 🤭

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar kaç gündür canım bir meyve çekiyor zamanı da değil. size de söylemek istemiyorum canınız çekmesin bildiğiniz hamile manavı var mı iletişim bilgisi atar mısınız lütfen. Unutmaya çalışıyorum unutamıyorum 🤭
Büyük marketlerde vardır belki canım metro market varsa eğer yakınınızda bakın oraya yoksaa dondurulmuş vişne bulabilme ihtimalin daha yüksek aynı değil ama belki nefsini köreltir

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canm gogleye yaz hamile Mamak Bilecik diye orda cikiyo herşey var bide evine kadar getiryorlarmis bı bak istersen
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canm gogleye yaz hamile Mamak Bilecik diye orda cikiyo herşey var bide evine kadar getiryorlarmis bı bak istersen
Hamile manavi diye az önceki yanlış yazilmis

Nur333

Kayıtlı Üye
rank
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hamile manavi diye az önceki yanlış yazilmis
Ay canım burada normal manav bile sayılı var çıkmıyor yazınca🥺 İzmir İstanbul vs çıkıyor oralarda da kiraz stokta yok diyor

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Keske olsa bende senin gibiyim ama maalesef bulamadım hiç ☹☹

Tüm sayfalar yüklendi.