Sorum var Hamile miyim sizce

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mavikelebek01 tarafından oluşturulan Hamile miyim sizce başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 78 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamile miyim sizce
Konbuyu başlatan Mavikelebek01
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

Mavikelebek01

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar öncelikle merhabalar bu sitede yeniyim.
3 aylık evliyim ve size 27 yaşındayım .
Korunmasız ilişki yaşadık geri çekilme yöntemiyle çok cahilce biliyoruz ama lütfen dalga geçmeden cevap verirseniz mutlu olurum .

Haziranın 18 inde regl oldum
23 haziranda bittim.
Toplam 6 gün sürdü .

Ardından 8 temmuzda regl oldum .
12 temmuzda bitti.
Toplam 5 gün sürdü

23 temmuzda ilişkim oldu korunmasız ve yumurtlama dönemimin orta seviyelerinde gerçekleşti bu durum .

Ardından 27 temmuzda tekrardan regl oldum.
1 ağustosta regl bitti
Toplam 6 gün sürdü

Dün de yumurtlama günümün orta seviyelerindeydi .
Sabah kalktığımda leke tarzında açık renkli kan gördüm .
Sonra bir gün sürdü ve bitti ama Peceteye surdukce geliyordu .

Takvimime göre regl dönemim
29 ağustosta .

Size sormak istediğim soru hamile olabilir miyim kasıklarım çok ağrıyor belim falan da ve çok gazım oluyor bu konuda fikri olan var mı ilk defa başıma geliyor böyle durum

Şimdiden yorum yapanlara çok teşekkurler

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Korunmasız ilişki yaşadık geri çekilme yöntemiyle çok cahilce biliyoruz ama lütfen dalga geçmeden cevap verirseniz mutlu olurum .

23 haziranda bittim.
Toplam 6 gün sürdü .

12 temmuzda bitti.
Toplam 5 gün sürdü

23 temmuzda ilişkim oldu korunmasız ve yumurtlama dönemimin orta seviyelerinde gerçekleşti bu durum .

1 ağustosta regl bitti
Toplam 6 gün sürdü

29 ağustosta .

Size sormak istediğim soru hamile olabilir miyim kasıklarım çok ağrıyor belim falan da ve çok gazım oluyor bu konuda fikri olan var mı ilk defa başıma geliyor böyle durum

Eğer yeni evliysen ve yeni ilişkiye girmeye başladıysan bu şekil şeyler olabiliyor adet düzensizliği ya da idrar yolu enfeksiyonu tarzı bunların da belirtileri hamilelikle karışabiliyor, onun için senin durumunda hamile olup olmadığını öğrenmek için en kesin sonucu kan vererek alabilirsin

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank

23 haziranda bittim.
Toplam 6 gün sürdü .

12 temmuzda bitti.
Toplam 5 gün sürdü

1 ağustosta regl bitti
Toplam 6 gün sürdü

29 ağustosta .

Canım kesin hamiliesin denmez , yeni evlisin ve vücudun ilk defa ilişkiye girdiği için böyle reaksiyonlar veriyor. Ben de ilk evlendiğim zaman böyleydim bende idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı . Ama yinede şüphe ediyorum dersen kan verebilirsin

Mavikelebek01

Kayıtlı Üye
rank
Canım kesin hamiliesin denmez , yeni evlisin ve vücudun ilk defa ilişkiye girdiği için böyle reaksiyonlar veriyor. Ben de ilk evlendiğim zaman böyleydim bende idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı . Ama yinede şüphe ediyorum dersen kan verebilirsin
Yorumunuz için teşekkür ederim .
Evet ilk defa başıma geldiği için biraz korku ve panik içinde kaldım.
daha önce yumurtlama kanamasını duymuştum ama üstüne gelince yine de acaba dedim regl günümün geçmesini mi beklemeliyim sizce yoksa test versem de çıkar mı bir hafta sonra felan
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Eğer yeni evliysen ve yeni ilişkiye girmeye başladıysan bu şekil şeyler olabiliyor adet düzensizliği ya da idrar yolu enfeksiyonu tarzı bunların da belirtileri hamilelikle karışabiliyor, onun için senin durumunda hamile olup olmadığını öğrenmek için en kesin sonucu kan vererek alabilirsin
kan vermek istiyorum ama erken olduğunu düşünüyorum en azından 1 hafta felan mı geçmeli yada adet olamazsam o zaman mı gideyim

Son düzenleme:

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Yorumunuz için teşekkür ederim .
Evet ilk defa başıma geldiği için biraz korku ve panik içinde kaldım.
daha önce yumurtlama kanamasını duymuştum ama üstüne gelince yine de acaba dedim regl günümün geçmesini mi beklemeliyim sizce yoksa test versem de çıkar mı bir hafta sonra felan
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

kan vermek istiyorum ama erken olduğunu düşünüyorum en azından 1 hafta felan mı geçmeli yada adet olamazsam o zaman mı gideyim
Adet tarihini zaten takip ediyorsun bence dayanamayacak gibiysen 2-3 gün geçtikten sonra ya da sabrederim dersen bir hafta geçtikten sonra vermen daha sağlam olur.Bazı arkadaşlar erken gebelik testi de yapıyor ama benim burada gördüğüm hata oranı yüksek.Ben adet gecikmesinden bir hafta sonra kan vererek öğrendim erken gebelik testi yapmadım.Eğer onu denemek istersen yapan arkadaşlar zaten yazacaktır o konuda benim bilgim yok 😊

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar