Sorum var Hamileligim bilmiyorum ama çok kötü oldum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İlk/nur tarafından oluşturulan Hamileligim bilmiyorum ama çok kötü oldum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,037 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamileligim bilmiyorum ama çok kötü oldum
Konbuyu başlatan İlk/nur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

İlk/nur

Kayıtlı Üye
rank
Günüm geçiyor 5 gün bitti hala test negatif akşam üstü bir iki ağır biseylar kaldırdım üstüne birde sinirlendim eşime bir saat oluyor kasiklarima çok siddedli bir ağrı girdi yürümekte çok zorlandım doğum sancısı çekenler bilir aynı onun gibi ağladım artık hemen uzandım yarım saat sonrasında lavaboya kalktım herhangi bir kanama varmı diye hiç bişey yok tekrar uzandım kalça kısmıma vurdu belime yayıldı ağrı hala uzanıyorum sanki içimden birşey kopacak gibi

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Günüm geçiyor 5 gün bitti hala test negatif akşam üstü bir iki ağır biseylar kaldırdım üstüne birde sinirlendim eşime bir saat oluyor kasiklarima çok siddedli bir ağrı girdi yürümekte çok zorlandım doğum sancısı çekenler bilir aynı onun gibi ağladım artık hemen uzandım yarım saat sonrasında lavaboya kalktım herhangi bir kanama varmı diye hiç bişey yok tekrar uzandım kalça kısmıma vurdu belime yayıldı ağrı hala uzanıyorum sanki içimden birşey kopacak gibi
Cnm sen normal test mi aldın erken gebelik testi mi.. bazen bu normal kaset testler bozuk olabiliyor.. sen en iyisi kan testi ver ..geçmiş olsun

İlk/nur

Kayıtlı Üye
rank
Cnm sen normal test mi aldın erken gebelik testi mi.. bazen bu normal kaset testler bozuk olabiliyor.. sen en iyisi kan testi ver ..geçmiş olsun
Kan testi verdim üç gün önce dünde erken gebelik testi yaptım bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum göğüslerim taş gibi oldu çok hassas

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
İnşallah bir sorun olmaz kuzum

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Canım psikolojik belirtilerde yaşıyor olabilirsin gördüğüm kadarıyla da baya gerginsin. Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah. İdrarda, kanda enfeksiyon varsa geç çıkar veya enfeksiyon, stres, mevsim geçişleri adetide geciktirebilir. Birkaç gün sonra tekrar kan vermeni tavsiye ederim

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben gebeliği öğrenene kadar her hafta test yaptım ve hep negatif çıktı mesela bugün test yaptım negatif pazartesi yaptım pozitif çıktı hemde baya belirgin bir şekilde. Ondan o testlere pek güvenme derim hastaneye yada sağlık ocağına gidip kan testi ver daha net sonuç verir 🤗🤗 umarım gebesindir ama sakin ol gebelik şüphen varken ağır kaldırma kendini bu derece bunaltma yorma 🤗

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Canım hamile değilsin sadece çok kafa takmışsın Buda senin adet olmanı engelliyor kanda ve testte çıkmadıysa bekleme bişey soğan suyu iç gelsin bu stresten de kurtul aynı şey benimde başıma geldi ondan diyorum

Tüm sayfalar yüklendi.