Sorum var Hamileliğimde risk varmı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dilan yılmaz tarafından oluşturulan Hamileliğimde risk varmı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 92 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamileliğimde risk varmı
Konbuyu başlatan Dilan yılmaz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋
D

Dilan yılmaz

Guest
hamileliğim 9 hafta 4 gün şu an gün boyunca çok şiddetli bir baş ağrıları var bu normalmi ve birde gün boyunca bulantı var bundan dolayı yemek yiyemiyorum çocuğun emzikten düşme gibi bir riski varmı

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
hamileliğim 9 hafta 4 gün şu an gün boyunca çok şiddetli bir baş ağrıları var bu normalmi ve birde gün boyunca bulantı var bundan dolayı yemek yiyemiyorum çocuğun emzikten düşme gibi bir riski varmı
Hayır canım Böyle düşünme artan östorejwn miktarı yüzünden baş ağrısı çekiyorsun her sabah uyandıktan sonra limonlu su iç baş ağrına iyi gelecek oğlumda ben tam 3 ay olana kadar çektim limonlu su biraz daha hafifletiyordu ağrıyı . Mide bulantısı normal Dotkoruan gittiğinde söyle sana prilam verir . Tuzlu şeyler tüket yeşil elma bulabilirsen ondan tüket oda iyi gelir midene . Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.