Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Hamilelik Belirtileri
Hamilelik belirtileri ? Yardımcı olur musunuz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="merveceylann47" data-source="post: 533332" data-attributes="member: 9755"><p>Allah size sabır versin, yeni evliyim, çekmediğim kalmadı, anlatsam, roman olur, daha yeni evlenmeme rağmen, hem eşim hem eşimin ailesi, anlatsam roman olur, evliliğimin 2.ayı aldatıldım yani çıplak kadınları yatağa doğru gelen kadınları izliyordu eşim ve numaralarını almaya çalışıyordu,,afedersin onlara bakıp benimle ilişkiye giriyordu.sadece bu kadarını söylim, ve eşimin ailesi bana çok çektirdi, bir Allah'a havale ediyorum lafımdan dolayı kaynımdan dayak yiyordum ve eşim sesini çıkarmadı, ayrıca benim babam yok, ben yetimim, annem hasta sığınacak kimsem yok, .... Yani ben cicimay bile yaşayamadım, evliliğimin 1.haftasında kaynanam gıl gidip geliyordu bize,,,,, eltim zaten abooo yani şeytan eltimi görse namaza başlar, beni öyle kötülüyodu ki, yemek yapsam hasta olsam diyordu bundan mı zehirlendin, evimde bir bardağin yeri değişsin kaynanamın aklına giriyordu diyordu bak gelinin ne kadar pasaklı, bunları hiç unutmam, benim ahımı aldılar çoook, ciğerim çok yandı, ben hamileydim benim arkamdan konuştular bende Allah'a havale ediyorum yazdım, Allahınızdan bulun yazdım diye tüm ailesi ben evde tekken evimi bastı üstüme yürüdü, kaynım tokat atıyordu, görümcelerim aç köpek diyordu, eşim zaten ailesi var diye suskundu sesini bile çıkarmıyordu, bana etmedikleri laf kalmadı, sonra zaten o günün gecesi ben hıçkıraraj ağladım Allah'a dua ettim sonra o gece ben düşük yaptım, kimyasal gebelik oldu, sizin yüzünüzden dedim diye, görümcem ağzıma sıçtı 18 yaşındaki görümcem, cesarete bak, bana sen kimsin felan diyordu, kaynanam bilerek ağlama rolü yapıyordu kaynım bana diyordu anneme bişey olursa öldürüm seni cesedin çıkar bu evden, eşim bunu duydu ve bişey demedi, ben aslında ölüydüm o zaman.., bunlar sadece kısa olanı devamı var ama bu kadarı bile fazla, o yüzden seni çok iyi anlıyorum, sana dua edeceğim,</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="merveceylann47, post: 533332, member: 9755"] Allah size sabır versin, yeni evliyim, çekmediğim kalmadı, anlatsam, roman olur, daha yeni evlenmeme rağmen, hem eşim hem eşimin ailesi, anlatsam roman olur, evliliğimin 2.ayı aldatıldım yani çıplak kadınları yatağa doğru gelen kadınları izliyordu eşim ve numaralarını almaya çalışıyordu,,afedersin onlara bakıp benimle ilişkiye giriyordu.sadece bu kadarını söylim, ve eşimin ailesi bana çok çektirdi, bir Allah'a havale ediyorum lafımdan dolayı kaynımdan dayak yiyordum ve eşim sesini çıkarmadı, ayrıca benim babam yok, ben yetimim, annem hasta sığınacak kimsem yok, .... Yani ben cicimay bile yaşayamadım, evliliğimin 1.haftasında kaynanam gıl gidip geliyordu bize,,,,, eltim zaten abooo yani şeytan eltimi görse namaza başlar, beni öyle kötülüyodu ki, yemek yapsam hasta olsam diyordu bundan mı zehirlendin, evimde bir bardağin yeri değişsin kaynanamın aklına giriyordu diyordu bak gelinin ne kadar pasaklı, bunları hiç unutmam, benim ahımı aldılar çoook, ciğerim çok yandı, ben hamileydim benim arkamdan konuştular bende Allah'a havale ediyorum yazdım, Allahınızdan bulun yazdım diye tüm ailesi ben evde tekken evimi bastı üstüme yürüdü, kaynım tokat atıyordu, görümcelerim aç köpek diyordu, eşim zaten ailesi var diye suskundu sesini bile çıkarmıyordu, bana etmedikleri laf kalmadı, sonra zaten o günün gecesi ben hıçkıraraj ağladım Allah'a dua ettim sonra o gece ben düşük yaptım, kimyasal gebelik oldu, sizin yüzünüzden dedim diye, görümcem ağzıma sıçtı 18 yaşındaki görümcem, cesarete bak, bana sen kimsin felan diyordu, kaynanam bilerek ağlama rolü yapıyordu kaynım bana diyordu anneme bişey olursa öldürüm seni cesedin çıkar bu evden, eşim bunu duydu ve bişey demedi, ben aslında ölüydüm o zaman.., bunlar sadece kısa olanı devamı var ama bu kadarı bile fazla, o yüzden seni çok iyi anlıyorum, sana dua edeceğim, [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Hamilelik Belirtileri
Hamilelik belirtileri ? Yardımcı olur musunuz?