Sorum var Hamilelik de muayene

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Leyla Mi tarafından oluşturulan Hamilelik de muayene başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,568 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelik de muayene
Konbuyu başlatan Leyla Mi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bebegim

Leyla Mi

Kayıtlı Üye
rank
Ultrason kan idrar yapılıyor kuzum

Ultrason kan idrar yapılıyor kuzum
Ama doktorum benden her ay istemiyor kan ve idrar(
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Salam canım mən hər ay hekime gedende həm ultrason həmdə idrar ilə qan analizi verirəm hekimim hər ay istəyir məndən o analizləri..
Ama benden doktor istemiyor her ay kan ve idrar

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kizlar hamilelik de her ay doktor kontrolunuze gittiyinizde doktor sadece ultrason mu yapiyo yoksa her ay idrar ve ya kan veriyomusunuz?
Her ay mutlaka usg bakılıyor ama idrar kan 2-3 ayda bir bakılabilir. Enfeksiyon kan değerlerinde düşüklük varsa ilaç kullanılırsa her ay bakmak lazım doktorun istemezse bir daha kontrolde sağlık ocağında baktırıp doktoruna götürebirsin.

Leyla Mi

Kayıtlı Üye
rank
Her ay mutlaka usg bakılıyor ama idrar kan 2-3 ayda bir bakılabilir. Enfeksiyon kan değerlerinde düşüklük varsa ilaç kullanılırsa her ay bakmak lazım doktorun istemezse bir daha kontrolde sağlık ocağında baktırıp doktoruna götürebi

Her ay mutlaka usg bakılıyor ama idrar kan 2-3 ayda bir bakılabilir. Enfeksiyon kan değerlerinde düşüklük varsa ilaç kullanılırsa her ay bakmak lazım doktorun istemezse bir daha kontrolde sağlık ocağında baktırıp doktoruna götürebirsin.
Tesekkurler))

Ben gebelipim boyunca 4 kez kan tahlili yaptırdım canım
Bende sandim ki benim doktorda problem mi var 🤭 tesekkurler

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Tesekkurler))

Bende sandim ki benim doktorda problem mi var 🤭 tesekkurler
Yok kuzum her doktor bir olmuyor tabi bana Kırklareli'nde 1 kez yapıldı Ankara ya gittim 27. Haftada 37. Hfataya kadar 3 kes yapıldı 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.