Sorum var Hamilelik de muayene

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Leyla Mi tarafından oluşturulan Hamilelik de muayene başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,568 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelik de muayene
Konbuyu başlatan Leyla Mi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bebegim

Mia

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar hamilelik de her ay doktor kontrolunuze gittiyinizde doktor sadece ultrason mu yapiyo yoksa her ay idrar ve ya kan veriyomusunuz?
Bende her randevu öncesi laboratoire da kan, idrar ornegi veriyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende her randevu öncesi laboratoire da kan, idrar ornegi veriyorum
Son haftalar oldugu için de vajinadan bir örnek de aldilar ki mikrop olasılığı varsa doğumdan önce önlem almak için,bebek açısından riskli çünkü, dogum yaparken bulasmamasi gerek

Leyla Mi

Kayıtlı Üye
rank
Yok kuzum her doktor bir olmuyor tabi bana Kırklareli'nde 1 kez yapıldı Ankara ya gittim 27. Haftada 37. Hfataya kadar 3 kes yapıldı 😂😂
Evet dogru, doktorlar farkli)
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum o doktordan doktora deyişir isdemedi birde bir sorunun yoksa 2. 3ayda bir isdiyolar
Benim her kontrol de sadece ultrasondan bakıldı, sağlık ocağından ebe 1-2 kere kan değerlerime bakmak için aldı
Benimkide ben istedigimde verelim diye birde kendisi 1 kere istemişti ilk gittiyimde

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar hamilelik de her ay doktor kontrolunuze gittiyinizde doktor sadece ultrason mu yapiyo yoksa her ay idrar ve ya kan veriyomusunuz?
Kan ayda bir kesin alnyo birde idrar ve idrar kulturu son aylarda erkn erkn gttgmz icin 1 ay olmussa kan idrr bkyo olmamissa sadece usg ve nst ypiyoruz

Tüm sayfalar yüklendi.