Hamilelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde 🐣AseL'in AnnEsi🤰 tarafından oluşturulan Hamilelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 620 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Hamilelik
Konbuyu başlatan 🐣AseL'in AnnEsi🤰
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

🐣AseL'in AnnEsi🤰

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben 19 haftalık 4 günlük hamileyim kız annesiyim 😂bir sorum olcakti ilk hamileliğim olunca acemiyim bilmiyorum ama karnımda sanki kızımın hareketlerini hissediyorum sizce bu aylar bebek hareket eder mi doktorum bana 20 haftada oynar dedi ben tam hesapliyamiyom kuusruma bakmayin yardımcı olursanız sevinirim ben yaniliyo olabilir miyim 25 martta organ taraması var bebeğimin

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Hareket eder kuzum küçük küçük pıt pıtlar yapar. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 28. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük patlıcan büyüklüğünde.
Bebeğin görüşü kuvvetlenir. dışarıdan gelen ışığı algılar ve gözlerini kırpar.
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar ben 19 haftalık 4 günlük hamileyim kız annesiyim 😂bir sorum olcakti ilk hamileliğim olunca acemiyim bilmiyorum ama karnımda sanki kızımın hareketlerini hissediyorum sizce bu aylar bebek hareket eder mi doktorum bana 20 haftada oynar dedi ben tam hesapliyamiyom kuusruma bakmayin yardımcı olursanız sevinirim ben yaniliyo olabilir miyim 25 martta organ taraması var bebeğimin
Tabiki eder kuzum benim de ilk gebeliğim 16. Haftada hissetmeye başladım

🐣AseL'in AnnEsi🤰

Kayıtlı Üye
rank

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Hissedersin canım gözün aydın

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ne güzel cnm bnm ya öle tatlı hareket ediyo ki bu sefer doğru bilmisim onunda canı varmış kurban olurum çok farklı bişey mis yazarken bile duygu doluyum kucağıma alcam an sağlıkla inşallah o zmn koklamaya kiyamam 😥😢🥰😍
Tabiki kuzum rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 artık onu da hissediyorsun 😍 sana ben burdayım annem diyor ❤️

Tüm sayfalar yüklendi.