Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Hamilelik
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="İkra masall" data-source="post: 308331"><p>8aylik evliyken ağustosun 2sinde kadın doğum uzmana gittim yumurtalık hormonlara bakın dedim kan testi yaptı ve udrosona baktı birşey yok daha 8ayliksin dedi erken ilerde olursa gel dedi vajinal sarı sümsük akıntı fazla iş gordummu baş ağrıma iç bulantı halsiLik yemek yapamama olur 9aya girdim 13de tam dokuz ay olcak inşallah hayırlı haberler olmak nasip olur göz bulanma pis seylerden pis kokulardan midem bulanma fazla yol yurudummu halsizlik yorgunluk olur baş donme göz bulanma kararma olur önceden çok gezerdim kaç ayda hamilelik olur 9zuncu aydayim en erken hamilelik nezaman nezaman olur pis şey oldu mide almaz karnım ağrır inşallah olursa gorum zorluğu göstermesin kan testi yaptım bir ay önce daha erken dedi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İkra masall, post: 308331"] 8aylik evliyken ağustosun 2sinde kadın doğum uzmana gittim yumurtalık hormonlara bakın dedim kan testi yaptı ve udrosona baktı birşey yok daha 8ayliksin dedi erken ilerde olursa gel dedi vajinal sarı sümsük akıntı fazla iş gordummu baş ağrıma iç bulantı halsiLik yemek yapamama olur 9aya girdim 13de tam dokuz ay olcak inşallah hayırlı haberler olmak nasip olur göz bulanma pis seylerden pis kokulardan midem bulanma fazla yol yurudummu halsizlik yorgunluk olur baş donme göz bulanma kararma olur önceden çok gezerdim kaç ayda hamilelik olur 9zuncu aydayim en erken hamilelik nezaman nezaman olur pis şey oldu mide almaz karnım ağrır inşallah olursa gorum zorluğu göstermesin kan testi yaptım bir ay önce daha erken dedi [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Hamilelik