Sorum var Hamilelik

• Konbuyu başlatan İkramasal
  • Toplam 1 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İkramasal tarafından oluşturulan Hamilelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 630 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelik
Konbuyu başlatan İkramasal
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋
İ

İkramasal

Guest
Bir bayan 9aylik evli 20yasinda bubayan kaç ayda anne olmak için 12ayi beklenmelimi hemen olurmu annelik nekadar sürede olmalı kaç ay da olur yeni evlenen karın ağrısının olması adet günü gelmediği halde süresi günü karın ağrısı kiranp sumsuklu akıntı vajinalde halsiz yorgun uyku isteği fazla iş yapsa yorulma göz bulanma basım beşik gibi sallanir baş donme bulanma pul pul olma baş ağrısı olma karnıma sancı sizi girmedi bunların nedenleri neler neden olur hamilelik kaçıncı ay olur yeni evlenen sağlıklı çiftler en erken hamilelik ne hamilelik olması için 12ay beklenmeli yeni evlenen çift kaç ayında olur hamile belirtileri nelerdir nasıl olur başlar baslarken neler olur hisseder bir cicak bir soğuk olması bayanda üşüme sicama
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bir bayan 9aylik evli 20yasinda bubayan kaç ayda anne olmak için 12ayi beklenmelimi hemen olurmu annelik nekadar sürede olmalı kaç ay da olur yeni evlenen karın ağrısının olması adet günü gelmediği halde süresi günü karın ağrısı kiranp sumsuklu akıntı vajinalde halsiz yorgun uyku isteği fazla iş yapsa yorulma göz bulanma basım beşik gibi sallanir baş donme bulanma pul pul olma baş ağrısı olma karnıma sancı sizi girmedi bunların nedenleri neler neden olur hamilelik kaçıncı ay olur yeni evlenen sağlıklı çiftler en erken hamilelik ne hamilelik olması için 12ay beklenmeli yeni evlenen çift kaç ayında olur hamile belirtileri nelerdir nasıl olur başlar baslarken neler olur hisseder bir cicak bir soğuk olması bayanda üşüme sicama
Kuzum Bi dur yaşında küçük zaten zamanla olur ben dokuzuncu haftamda hamile kaldım herkezde bu değişiyor diyer söylediklerinde büyük ihtimalle psikolojik kendini bu kadar strese sokma.

Son düzenleme:

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bir bayan 9aylik evli 20yasinda bubayan kaç ayda anne olmak için 12ayi beklenmelimi hemen olurmu annelik nekadar sürede olmalı kaç ay da olur yeni evlenen karın ağrısının olması adet günü gelmediği halde süresi günü karın ağrısı kiranp sumsuklu akıntı vajinalde halsiz yorgun uyku isteği fazla iş yapsa yorulma göz bulanma basım beşik gibi sallanir baş donme bulanma pul pul olma baş ağrısı olma karnıma sancı sizi girmedi bunların nedenleri neler neden olur hamilelik kaçıncı ay olur yeni evlenen sağlıklı çiftler en erken hamilelik ne hamilelik olması için 12ay beklenmeli yeni evlenen çift kaç ayında olur YÖKhamile belirtileri nelerdir nasıl olur başlar baslarken neler olur hisseder bir cicak bir soğuk olması bayanda üşüme sicama
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum Bi dur yaşında küçük zaten zamanla olur ben dokuzuncu haftamda hamile kaldım herkezde bu değişiyor diyer söylediklerinde büyük ihtimalle psikolojik kendini bu kadar strese sokma.
Ama lütfen yeter artık 1 tane açtığın postun cevabını alabiliyorsun zaten neden durmadan post açıyorsun hadi açtın yine aynı soruyu soruyorsun sen fakrlı post açınca yazılan yazılar değişmeyecek rabbim nasip etsin.hayır bir de kendin sorup kendin cevap vermissin. Gereksiz post açma lütfen dünden beri açtığın ve cevap verilmeyen aynı postları silmekle uğraştım

Tüm sayfalar yüklendi.