Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Hamilelik
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="İkramasal" data-source="post: 308459"><p>Bir bayan 9aylik evli 20yasinda bubayan kaç ayda anne olmak için 12ayi beklenmelimi hemen olurmu annelik nekadar sürede olmalı kaç ay da olur yeni evlenen karın ağrısının olması adet günü gelmediği halde süresi günü karın ağrısı kiranp sumsuklu akıntı vajinalde halsiz yorgun uyku isteği fazla iş yapsa yorulma göz bulanma basım beşik gibi sallanir baş donme bulanma pul pul olma baş ağrısı olma karnıma sancı sizi girmedi bunların nedenleri neler neden olur hamilelik kaçıncı ay olur yeni evlenen sağlıklı çiftler en erken hamilelik ne hamilelik olması için 12ay beklenmeli yeni evlenen çift kaç ayında olur hamile belirtileri nelerdir nasıl olur başlar baslarken neler olur hisseder bir cicak bir soğuk olması bayanda üşüme sicama</p><p>[automerge]1662003990[/automerge]</p><p></p><p>Kuzum Bi dur yaşında küçük zaten zamanla olur ben dokuzuncu haftamda hamile kaldım herkezde bu değişiyor diyer söylediklerinde büyük ihtimalle psikolojik kendini bu kadar strese sokma.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İkramasal, post: 308459"] Bir bayan 9aylik evli 20yasinda bubayan kaç ayda anne olmak için 12ayi beklenmelimi hemen olurmu annelik nekadar sürede olmalı kaç ay da olur yeni evlenen karın ağrısının olması adet günü gelmediği halde süresi günü karın ağrısı kiranp sumsuklu akıntı vajinalde halsiz yorgun uyku isteği fazla iş yapsa yorulma göz bulanma basım beşik gibi sallanir baş donme bulanma pul pul olma baş ağrısı olma karnıma sancı sizi girmedi bunların nedenleri neler neden olur hamilelik kaçıncı ay olur yeni evlenen sağlıklı çiftler en erken hamilelik ne hamilelik olması için 12ay beklenmeli yeni evlenen çift kaç ayında olur hamile belirtileri nelerdir nasıl olur başlar baslarken neler olur hisseder bir cicak bir soğuk olması bayanda üşüme sicama [automerge]1662003990[/automerge] Kuzum Bi dur yaşında küçük zaten zamanla olur ben dokuzuncu haftamda hamile kaldım herkezde bu değişiyor diyer söylediklerinde büyük ihtimalle psikolojik kendini bu kadar strese sokma. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Hamilelik