Hamilelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Hanifeelif tarafından oluşturulan Hamilelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 462 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Hamilelik
Konbuyu başlatan Hanifeelif
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜

Hanifeelif

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar Ben bugün hastaneye gittim 33 haftalık hamileyim Her şey iyi dedi sadece 2,5 hafta küçük bebeğin dedi Sonradan sıkıntı olur mu böyle bir şey hiç karşılaştınız mı😔😞

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar Ben bugün hastaneye gittim 33 haftalık hamileyim Her şey iyi dedi sadece 2,5 hafta küçük bebeğin dedi Sonradan sıkıntı olur mu böyle bir şey hiç karşılaştınız mı😔😞
Kilosu ne kadar kuzum bende dün gittim 1 hafta geriden geliyor benimki de hep kilo aldıracak şeyler tüket düzelir inşallah düzelmezsede sıkıntı yapma kilosu az olur doğunca hemen alır oğlumda yaşadım bunu yani endişelenme

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Gelişiminde problem yoksa kilo bazında söylemişse doktor problem olmaz canım doğumdan sonra toparlıyorlar yapısal olarakta minyon olabilir

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar