Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Hamilelik
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ALEYNA TAŞ" data-source="post: 478084" data-attributes="member: 3760"><p>Öyle öyle kız eşim bir haftalığına memlekete gitti tembih ettim bak hamile olduğumu söyleme zaten kem gözlüler ne zaman bişey duysalar evimde çanak tabak kırılıyor oda biliyor zaten ailesini bide dedim ters bişey derler kulağıma gelir ağızlarına bilmemne yaparım dedim tamM dedi gitti neyse mesaj yazıp yine uyardım tamam dedi neyse dün geldi memleketten dedim cüzdanında para var bu ne annem Elisa ya harçlık verdi falan dedi emin misin dedim başka bişey için olmasın dedim hamileliği kasteddim söyledim dedi bana bi geldiler söyleme denileni de yapıyolar senin ağzına ben dedim sinirlendim gittim yattım baktım gelmiş bana biz niye birbirimizi kırıyoruz diye dedim pardon yanlış kurdun cümleyi niye kırıyorum dıcektın galiba gitte kendini sorgula dedim sorun ailesine söylemesi değil sorun benim fikirlerime düşüncelerime önem vermemesi yapma dediğim şeyi yapıp sonra gelip itiraf ediyor ayar oluyorum yok saygısızlık olur bilmem ne zaten sen herkese duyuyorsun saygını bi bizi köpek yerine koyuyorsun diyip gittim valla hayatı zehir etmekten başka bişey yapmıyorlar kem gözlüler zaten şu dört gündür bu ağrıyı çekiyorum kesin bu pis kenafir ler yüzünden böyle oldu Elisa da da aynı böyle iki hafta yatalak oldum öğrendiklerinde</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ALEYNA TAŞ, post: 478084, member: 3760"] Öyle öyle kız eşim bir haftalığına memlekete gitti tembih ettim bak hamile olduğumu söyleme zaten kem gözlüler ne zaman bişey duysalar evimde çanak tabak kırılıyor oda biliyor zaten ailesini bide dedim ters bişey derler kulağıma gelir ağızlarına bilmemne yaparım dedim tamM dedi gitti neyse mesaj yazıp yine uyardım tamam dedi neyse dün geldi memleketten dedim cüzdanında para var bu ne annem Elisa ya harçlık verdi falan dedi emin misin dedim başka bişey için olmasın dedim hamileliği kasteddim söyledim dedi bana bi geldiler söyleme denileni de yapıyolar senin ağzına ben dedim sinirlendim gittim yattım baktım gelmiş bana biz niye birbirimizi kırıyoruz diye dedim pardon yanlış kurdun cümleyi niye kırıyorum dıcektın galiba gitte kendini sorgula dedim sorun ailesine söylemesi değil sorun benim fikirlerime düşüncelerime önem vermemesi yapma dediğim şeyi yapıp sonra gelip itiraf ediyor ayar oluyorum yok saygısızlık olur bilmem ne zaten sen herkese duyuyorsun saygını bi bizi köpek yerine koyuyorsun diyip gittim valla hayatı zehir etmekten başka bişey yapmıyorlar kem gözlüler zaten şu dört gündür bu ağrıyı çekiyorum kesin bu pis kenafir ler yüzünden böyle oldu Elisa da da aynı böyle iki hafta yatalak oldum öğrendiklerinde [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Hamilelik